ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Λέγιακς δεν διαμαρτυρήθηκε καν, οι … ”αντικειμενικοί” όμως ακόμα φωνάζουν! (Video)

Για μία ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες της “αντικειμενικής” δημοσιογραφίας στην Ελλάδα.

Χθες ο Ολυμπιακός κέρδισε κατά κράτος την Ομόνοια όμως οι ”αντικειμενικοί” μας φίλοι βρήκαν να ασχολούνται πάλι. Βλέπετε η καραμέλα του “διορισμένου” κάθε χρόνο στους ομίλους του Champions League έλιωσε, καθώς ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια δίνει προκριματικά και προκρίνεται στους ομίλους, (το έκανε πχ το 2017 όπου έδωσε 4 παιχνίδια για να μπει με Ριέκα και Παρτιζάν, το έκανε πέρυσι δίνοντας… 6 παιχνίδια με Πλζεν, Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ) το κάνει και φέτος σε 2 παιχνίδια με την Ομόνοια. Επειδή λοιπόν πλέον δεν έχουν τι να πουν, γιατί παλεύουν χρόνια να μπουν στους ομίλους αλλά ΔΕΝ μπορούν, βρήκαν ότι ο Ολυμπιακός ευνοείται από τη διαιτησία. Βλέπετε το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός προήρθε από πέναλτι. Στο ριπλέι φαίνεται καθαρά ο ένας να έχει επαφή με τον άλλον, κάτι που και 5×5 μόνο να έχεις παίξει γνωρίζεις ότι συμβαίνει στο 80% του αγώνα, ο Λέγιακς στην προσπάθεια του να καλύψει με το σώμα του τη μπάλα πέφτει και κάνει χέρι, ο διαιτητής δίνει πέναλτι και ο Λέγιακς ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ!

Φυσικά όταν ΔΕΝ έχεις παίξει στη ζωή σου ούτε 5×5 δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι ακριβώς έχει συμβεί και ειδικά όταν φοράς και τα… απαιτούμενα γυαλιά τα βλέπεις όλα… αλλιώς. Φυσικά για τους αντικειμενικούς (πάντα σε εισαγωγικά ακόμα και αν δεν τα βάζουμε), το var… δεν λειτουργούσε (αστειάκια δικά τους ξέρετε)… Άραγε στο πέναλτι σε τράβηγμα στον Ελ Αραμπί που δεν δόθηκε λειτουργούσε; Αχ μωρέ, εκεί θα ξέχασαν οι αντικειμενικοί (σε εισαγωγικά ειπαμε ναι;) να το αναφέρουν.

Πάμε λοιπόν να δούμε το πέναλτι και παρατηρήστε την αντίδραση του αμυντικού ο οποίος δεν διαμαρτύρεται καν, γιατί γνωρίζει ότι ούτε φάουλ έχει προηγηθεί αλλά ούτε το πέναλτι χωρά αμφισβήτηση (δείτε την αντίδραση του αμυντικού στο 2:21 και μετά):

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!