Η ανάλυση του μπασκετικού…ΣΕΦ

Καλημέρα κόσμε..Πάμε να ρίξουμε στα γρήγορα  τις… κουταλίες μας.
– Τεράστια ανακούφιση από τις… μαγνητικές. Το πλάνο με τον πεσμένο στο παρκέ Πρίντεζη να κρατάει το γόνατο του και να σφαδάζει, ηταν η επιτομή της φράσης  “θεέ μου λυπήσου μας”.
-Τελικά ο… μπασκετικός θεός μας έσωσε και δεν μας κατέστρεψε την σεζόν.
-Κακά τα ψέματα, με όλο το σεβασμό στην  προσπάθεια των υπόλοιπων παιδιών,  μια ενδεχόμενη μακροχρόνια απουσία Σπανούλη ή Πρίντεζη έτσι όπως είναι στημένη η ομάδα θα προκαλούσε κραδασμούς ικανούς να στείλουν την σεζόν (τουλάχιστον σε ευρωπαϊκό επίπεδο) στο καλάθι των αχρήστων.
– Ας αφήσουμε όμως τα… νοσοκομειακά και ας πάμε στο μεγάλο διπλό της ομάδας στο παγωμένο Κάουνας. Η Ζαλγκιρις είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που μέσα στην έδρα της θα κάνει ζημιές. Καμία ομάδα δεν θα περάσει εύκολο βράδυ στη Λιθουανία  γεγονός που καθιστά  ακόμα πιο πολύτιμο το ροζ φύλλο αγώνα για τον Ολυμπιακό.
– Σε προηγούμενα κείμενο μας είχαμε επισημάνει το “ανέβασμα” του Παπανικολάου.Την Πέμπτη το βράδυ ίσως πραγματοποίσε την πιο γεμάτη του εμφάνιση στην δεύτερη θητεία του στο λιμάνι της καρδιάς του. Πάμε Κώστα.
-Λοτζέσκαρος…
-Πάνω απ όλα κοιτάμε την ομάδα μας ή   πιο συγκεκριμένα πλέον να έχει υγεία η ομάδα μας, αλλά δεν μπορούμε να μην ρίχνουμε και τις ματιές μας στο… αντίπαλο στρατόπεδο. Ο Παναθηναϊκός με την προσθήκη του Τζεντιλε ,με το όποιο ρίσκο ενέχει η κίνηση αυτή για τους γνωστούς λόγους, αν καταφέρει να τον εντάξει ομαλά στο ροτε’ι’σον της ομάδος του ο  Τσαβι Πασκουαλ θα ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό. Η κίνηση αυτή σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη από την διοίκηση του ολυμπιακού και από το τεχνικό σταφ με γνώμονα την επικείμενη αποκτήσει παίχτη προς αναπλήρωση του κενού του Ντάνιελ.
– Είμαστε της άποψης καλύτερα να αργήσει λίγο παραπάνω η απόκτηση παίχτη, κόντρα  στην ακατάσχετη ονοματολογία,αρκεί να γίνει η κατάλληλη προσθήκη.
– Πάμε για εβδομάδα φωτιά, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής κόντρα στον Παοκ που δεδομένων των απουσιών θέλει μεγάλη προσοχή.
Καλή δύναμη σε όλους,πάμε γερά…

Exit mobile version