“Την ιστορία την γράφεις κερδίζοντας ομαδάρες και όχι ομαδούλες”

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την κλήρωση μίλησε στην τηλεόραση της Cosmote Tv και είπε:

«Είχαμε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση, με τις πιο δυνατές ομάδες. Στους τρεις καλύτερους παίκτες, οι δύο παίκτες (Μέσι, Μπουφόν) ήταν από αυτές. Ακόμη και ο Κριστιάνο που έχει παίξει στην Σπόρτινγκ που είναι καλή ομάδα. Από την άλλη πρέπει να πω να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Να γράψουμε ιστορία. Την γράφεις με ομαδάρες και όχι με ομαδούλες. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να γράψουμε ιστορία. Θα το παλέψουμε, χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας…».

Σνώ για το εάν θα ενοσχυθεί μεταγγραφικά τόνισε: «Το ρόστερ μπορώ να πω ότι δεν έχει κλείσει. Δεν θα κάνουμε μία ή δύο μεταγραφές για να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα ή την Γιουβέντους. Με τον προπονητή έχουμε πολύ καλή συνεργασία, υπάρχει κατανόηση, καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να γράψουμε ιστορία και με λίγη τύχη, μεγάλη προσπάθεια, θα το πετύχουμε…».

Στο τέλος, ο κ. Μαρινάκης ευχήθηκε και πάλι καλή επιτυχία στις άλλες ελληνικές ομάδες ασχέτως με το τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Exit mobile version