ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τρίμπαλο από το ημίχρονο στον Παναθηναϊκό (Video)

Πάθος. Ψυχή. Μαγκιά. Ανωτερότητα. Δηλαδή, Ολυμπιακός. Όλα τα παραπάνω που τον χαρακτηρίζουν από την ευλογημένη μέρα που γεννήθηκε επιβεβαίωσε ο Θρύλος στο ματς με τον ΠΑΟ για την 10η αγωνιστική της Super League της σεζόν 2016-2017.

Το τελικό 3-0 ήταν πάμφτωχο για να περιγράψει κανείς τα όσα συνέβησαν σαν σήμερα, στις 6 Νοεμβρίου του 2016, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κι αυτή ήταν ο Ολυμπιακός.

Με τρεις υπέροχες γκολάρες ο Θρύλος «πάτησε» τον ΠΑΟ και τον έστειλε ακόμη πιο κάτω στον πίνακα της βαθμολογίας, και πιο συγκεκριμένα στο -7. Ο Μποτία στο 21’ και ο Ιντέγε στο 44’ με κεφαλιές-οβίδες, καθώς και ο Ελιουνούσι στο 26’ με έξοχο πλασέ πέτυχαν τα γκολ σ’ ένα ματς που το σκορ θα μπορούσε να είναι…”μαμούθ”.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ομορφιές καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης (Σιδηρόπουλος) κάνει δώρο στον Παναθηναϊκό ένα ακόμα ανύπαρκτο πέναλτι μέσα στο Καραϊσκάκης, όταν ο Μποτία κάνει τάκλιν πάνω στη μπάλα με αντίπαλο τον Βιγιαφάνιες αλλά ο Λεντέσμα που το εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο (66’ Λεάλι), Μποτία (71’ Βιάνα), Ντα Κόστα, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής, Ιμπάρμπο, Ζέκα (56’ Λουντ), Λέτο (74’ Ρινάλντι), Βιγιαφάνες, Γουακάσο, Λεντέσμα, Μολέντο, Εμποκού (46’ Χουλτ), Κουλιμπαλί.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει σε εκείνο το παιχνίδι:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!