ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η νύχτα που ο Θρύλος πάτησε τη Μίλαν! (Video)

Μια τεράστια πρόκριση απέναντι σε μια πολύ σπουδαία ομάδα πέτυχε σαν σήμερα ο Ολυμπιακός!

Οι Πειραιώτες ήθελαν νίκη με δύο γκολ διαφορά απέναντι στη Μίλαν και εν τέλη τα κατάφεραν κερδίζοντας την με 3-1.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε κάποιο γκολ όμως στο δεύτερο η μπάλα μπήκε στο πλεκτό τέσσερις φορές! Το πρώτο γκολ ήρθε με δράστη τον Σισέ με κεφαλιά βάζοντας φωτιά στο Γεώργιος Καραϊσκάκης! Η Μίλαν αμέσως αντέδρασε όμως οι προσπάθειες της δεν έβρισκαν στόχο! Στο 70′ ο Γκιλιέρμε κατάφερε να σκοράρει (η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Ζαπάτα και κρέμασε τον Ρέινα) και να γράψει το 2-0 δίνοντας σκορ πρόκρισης όμως η Μίλαν με τον Ζαπάτα μόλις 2 λεπτά μετά μείωσε το 2-1 ύστερα από κόρνερ και είχε αυτή με τη σειρά της στα χέρια της το σκορ πρόκρισης.Και όμως ο Ολυμπιακός έκανε το 3-1 όταν ο Αμπάτε γκρέμισε τον Τοροσίδη που είχε περάσει στο παιχνίδι και κέρδισε πέναλτι με τον Κώστα Φορτούνη να νικά τον Ρέινα και να χαρίζει την πρόκριση στον Ολυμπιακό!

Θυμηθείτε τι έγινε σαν σήμερα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης:

Και όμως υπάρχει και καλύτερο! Και αυτό είναι η παρακάμερα εκείνου του αγώνα όπου το Καραϊσκάκης ήταν με διαφορά ο 12ος παίκτης της ομάδας! Δείτε το απολαυστικό βίντεο με την παρακάμερα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!


Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!