Αυτά είπε ο Μεντιλίμπαρ μετά το στραβοπάτημα με τον Λεβαδειακό

Προβληματισμός και… καμπανάκια υπήρχαν στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ μετά την δεύτερη απώλεια βαθμών στο “Καραϊσκάκης” ειδικά από δύο μικρομεσαίες ομάδες όπως είναι ο Παναιτωλικός και ο Λεβαδειακός.

Έτσι στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στη νοοτροπία του Ολυμπιακού μετά το υπέρ του 2-0 με το Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του έμπειρου τεχνικού:

Τι έφταιξε και ο Ολυμπιακός είχε αυτή τη βαθμολογική απώλεια για τέταρτη φορά στο πρωτάθλημα και μάλιστα παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0.
Όπως είπατε έχουμε χάσει ξανά το αποτέλεσμα, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Μπήκαμε καλά στο γήπεδο, σκοράραμε νωρίς και στη συνέχεια στο μυαλό των παικτών υπήρχε η ιδέα πως το παιχνίδι τελείωσε και αυτό είναι λάθος. Αφήσαμε τον αντίπαλο να ανέβει και είναι και δικό μου λάθος γατί δεν τους μίλησα όσο θα έπρεπε τη στιγμή που έπρεπε. Όσοι ήταν στον αγωνιστικό χώρο νόμιζαν ότι τα πράγματα θα ήταν απλά και εύκολα, αλλά δεν ήταν έτσι.

Επηρεάζει το αποτέλεσμα αυτό ενόψει του αγώνα με τη Μάλμε;
Όχι καθόλου, είναι διαφορετικές διοργανώσεις και είμαστε σίγουροι πως θα υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση και θα είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στον αγώνα που έχουμε. Δε μας ικανοποιεί όμως αυτό, το μυαλό θα έπρεπε να ήταν εδώ, να κερδίσουμε πρώτα εδώ και μετά να πάμε για τη νίκη στο Μάλμε. Είμαι σίγουρος ότι εκεί θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Ήταν έκπληξη για εμάς να μπει στην αποστολή ο Ανδρούτσος και μάλιστα έπαιξε, τι έχετε δει όλο αυτό το διάστημα και του δώσατε την ευκαιρία αυτή;
Είναι παίκτης της ομάδας, έχει συμβόλαιο. Οι περιστάσεις είναι τέτοιες που απαίτησαν τη συμμετοχή του. Λείπουν οι Γουίλιαν, Ζέλσον, οπότε οι περιστάσεις το έφεραν να αγωνιστεί. Μπήκε στην αποστολή και οι εξελίξεις στον αγώνα ήταν τέτοιες που έπρεπε να μπει. Χρειαζόμασταν παίκτες στα άκρα και όταν είσαι μέσα στην αποστολή, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αγωνιστείς.

Σας προβλημάτισε η έλλειψη συγκέντρωσης μετά το 2-0; Επίσης ο Ρέτσος έμεινε εκτός για λόγους τακτικής ή κάτι άλλο;
Όπως είπα πριν οι παίκτες νόμιζαν ότι το παιχνίδι τελείωσε. Παίρνω την ευθύνη και εγώ γιατί αντέδρασα αργά. Αν είδατε εσείς κάτι άλλο στον αγωνιστικό χώρο να μας το πείτε. Στην τελευταία προπόνηση ο Ρέτσος αποχώρησε με ένα μικρό πρόβλημα στο πόδι. Εκείνος είπε ότι ήταν καλά και δεν είχε κάποιο πρόβλημα, αλλά παίρνω την ευθύνη εγώ γιατί τον άφησα εκτός. Έχει αγωνιστεί αρκετά μέχρι τώρα και έρχονται επίσης πολλοί αγώνες και αποφάσισα να τον αφήσω εκτός αποστολής.

Exit mobile version