Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Λεβαδειακός

Επιστροφή στη δράση και για τους παίκτες του Θρύλου καθώς μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, οι ομάδες επιστρέφουν στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, αντιμετωπίζει την Κυριακή (20/10) τον Λεβαδειακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά τγν ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θέλει να γυρίσει στις νίκες με αντίπαλο την ομάδα της Λιβαδειάς και έτσι, ο προπονητής κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε μαζί του στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές.

Αναγνωστόπουλος, Κάρμο, Κοστίνια, Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Μπότης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μασούρας, Τσικίνιο, Μπιανκόν και Ανδρούτσος.

Η αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα ξεκινήσει στις 16:00 και όσοι δεν βρεθείτε στο Φαληρικό γήπεδο θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά από το Cosmote Sports 1. Καλή επιτυχία Θρύλε των γηπέδων!

Exit mobile version