Uncategorized

“Δουλεμένη η φάση με ΠΑΟ”

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στη σελίδα του “Παμε Στοιχημα” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νικητήριο καλάθι με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ αλλά και το μυστικό για τα Buzzer beater.

Συγκεκριμένα για το καλάθι του με τον ΠΑΟ είπε:  “Είναι μία φάση που είναι που είναι δουλεμένη πάρα πολλές φορές στην προπόνηση και γίνεται και σε άλλα σημεία του παιχνιδιού με εμένα και τον Μπίλι και τους άλλους γκαρντ ή όταν βρίσκεται κάποιος ψηλός με έναν κοντό. Είναι λογικό να το συζητάμε τόσο, γιατί ήταν η τελευταία φάση ενός δύσκολου αγώνα, αλλά είναι μία φάση που την δουλεύουμε και γίνεται συνέχεια στις προπονήσεις”.
Στο εάν ήταν προτιμότερο να καρφώσει τόνισε : “Νομίζω πως ήταν πιο σίγουρο αυτό που έκανα από να καρφώσω. Έχω να καρφώσω κάνα δυο χρόνια, μπορεί και παραπάνω. Αυτό πιστεύω πως ήταν το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω”.
Ενώ για το μυστικό των Buzzer Beater: “Είναι μερικά σουτ που σου αλλάζουν την ψυχολογία και σε βοηθούν, αλλά η εμπειρία και η δουλειά, όταν βρίσκεσαι πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο, σε βοηθούν και πάρα πολύ στο θέμα της αυτοπεποίθησης.Δεν είναι μόνο η ατομική προπόνηση που σε βελτιώνει και σε κάνει καλύτερο σε κάποιους συγκεκριμένους τομείς. Βελτιώνεται η ψυχολογία και η αυτοπεποίθησή σου, ώστε να είσαι έτοιμος να ανταπεξέλθεις σε καταστάσεις που πρέπει να βάλεις ένα πολύ δύσκολο σουτ”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!