ΜΠΑΣΚΕΤ

Χρόνια πολλά πρόεδρε!

Σαν σήμερα το 1973 γεννήθηκε ο συνιδιοκτήτης της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Μαζί με τον αδερφό του Γιώργο ανέλαβε το δύσκολο έργο της αναγέννησης του θρυλικού τμήματος μπασκετ των Πειραιωτών, ξεκινώντας την ενεργή ενασχόληση μαζί του το 2004, ενώ από το 2009 γίνονται απόλυτοι κυρίαρχοι της Κ.Α.Ε., μετατρέποντας τον Ολυμπιακό και πάλι σε Αυτοκράτορα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, κατακτώντας επί των ημερών του μέχρι σήμερα 2 EuroLeague, 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο, 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 2 Κύπελλα Ελλάδας, οδηγώντας τους ερυθρόλευκους σε 6 Final Four και σε 5 τελικούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, φέρνοντας παίκτες παγκόσμιας κλάσης στο λιμάνι και ξοδεύοντας δεκάδες εκατομμύρια για τη γιγάντωση του Συνδέσμου.

Σχετικά άρθρα

2 Comments

  1. Κορυφαίοι πρόεδροι με ατελείωτη τρέλα για την ομάδα. Αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και παρ' όλα τα λάθη τους (ιδίως στην αρχή), αποδεικνύουν έμπρακτα τι σημαίνει πάθος, αλλά κυρίως σωστός προγραμματισμός, όραμα, αρχές και αξίες. Η προσπάθειά τους για το καλύτερο και ιδίως στις εποχές που ζούμε που όλα είναι σαφώς πιο δύσκολα, έχει μετουσιωθεί στην κατάγραφη των λαμπρότερων ίσως στιγμών στην ιστορία του συλλόγου. Αυτό ακριβώς δηλαδή που λείπει από πολλούς άλλους παράγοντες στο μπάσκετ και σε άλλα αθλήματα.
    Χρόνια πολλά πρόεδροι!!!

  2. …και συμπληρώνω στα παραπάνω ότι τα καλύτερα έρχονται!!! Ας στηρίξουμε την προσπάθεια αυτής της ομάδας, που πραγματικά μας κάνει υπερήφανους τα τελευταία 25 χρόνια. ΑΠ7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!