Uncategorized

Καρντόσο – ψυχολογία 1-0

Ο Όσκαρ Καρντόσο χτες στο γήπεδο των Ζωσιμάδων στα Γιάννενα κατάφερε να κάνει αυτό για το οποίο ο Θρύλος τον αγόρασε το καλοκαίρι! Να βρει δίχτυα. Δεν ξέρω αν ήταν το πιο σημαντικό ματς αλλά σίγουρα ήταν ένα απ τα πλέον δύσκολα! Όχι μόνο γιατί η ομάδα των Ιωαννίνων είναι ψηλά στη βαθμολογία αλλά γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς! Τα κοντινά πλάνα της συνδομιτικής τηλεόρασης στις πάσες των ποδοσφαιριστών μαρτυρούσαν τον άθλιο αγωνιστικό χώρο. Οι Γιαννιώτες μετά την αποβολή δεν έπαιξαν αντιποδόσφαιρο αλλά έδωσαν κυρίως έμφαση στα μετόπισθεν, οπότε το να τρυπήσεις την άμυνα τους ήταν δύσκολο. Το κατάφερε όμως ο Καρντόσο, σε ένα 100% σεντρεφορίσιο γκολ! Το γκολ θα μπορούσε ίσως να το πετύχει ο οποιοσδήποτε , όμως η σημασία του ότι το έβαλε ο Καρντόσο ήταν μεγάλη! Ήταν πέρα από βαθμολογική. Ήταν ψυχολογική τόσο για τον Όσκαρ όσο και για τον Πάολο Μπέντο! Ο Καρντόσο το έψαχνε αυτό το γκολ! Το πέτυχε στα Χανιά και όμως αδίκως του το ακύρωσαν στο ματς κυπέλλου και αυτό ήταν ακόμα χειρότερο για την ψυχολογία του παίκτη! Ο δε Μπέντο ίσως χάρηκε ακόμα περισσότερο από τον Όσκαρ γιατί γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητές του σαν Πορτογάλος καθώς στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας ο Καρντόσο ήταν απλά απολαυστικός! Γι αυτό άλλωστε τον υπολογίζει τόσο καιρό παρά το ότι ήταν άσφαιρος! Τα πάντα λοιπόν ήταν θέμα ψυχολογίας! Η αρχή έγινε και ακολουθούν κι άλλα! Αυτά τα άλλα που περιμέναμε απ το καλοκαίρι! Δεν ξέρω αν ο Καρντόσο θα αυξήσει τρελά τα στατιστικά του αλλά πλέον θα παίζει και στο πίσω μέρος του μυαλού του δεν θα έχει το πρώτο του γκολ! Αυτό ήρθε και πλέον τα πόδια του θα είναι “λυτά”. Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτωσεις ποδοσφαιριστών και η καθεμιά θέλει τη δική της διαχείρηση και η μέχρι τωρα διαχείρηση στο θέμα Καρντόσο τόσο από την ομάδα όσο και από τον κόσμο του Ολυμπιακού ήταν άψογη!
Στήριξη και μόνο στήριξη στην ομάδα και ο καθένας από τη θέση που του αναλογεί να μπορέσει να κάνει ότι μπορεί για έναν καλύτερο δεύτερο γύρο!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!