Uncategorized

Ο 17χρονος πορτιέρο του Θρύλου

Ο Πάολο Μπέντο δείχνει διαρκώς εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά και το γεγονός ότι τόσο ο Παναγιώτης Ρέτσος , όσο και οι Μανθάτης ,Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Νικολάου (λιγότερο βέβαια) έχουν συμμετοχές με την ομάδα των ανδρών, οφείλεται αποκλειστικά στον Πορτογάλο τεχνικό και γι αυτό κλήθηκαν στον αυριανό αγώνα για το Europa League.
Έτσι λοιπόν στο αυριανό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ ο Μπέντο συμπεριέλαβε και έναν 6ο στην αποστολή πέρα από τους προαναφερόμενους. Για πρώτη φορά λοιπόν ο νεαρός τερματοφύλακας Δημήτρης Σκαφίδας , πριν καν κλείσει τα 18 του χρόνια θα βρεθεί και αυτός εκεί. Ο γεννημένος στις 5 Αυγούστου του 1999 πορτιέρο θα είναι αύριο ο τρίτος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πίσω από τους Λεάλι και Χουτεσιώτη.
Οι εμφανίσεις του με την ομάδα των Κ-17 και Κ-15 παλαιότερα τον έκαναν να ξεχωρίσει και έτσι το τεχνικό τιμ αποφάσισε να τον προβιβάσει στην πρώτη ομάδα των πρωταθλητών τον Νοέμβριο.
Να του ευχηθούμε ο,τι καλύτερο και να αρπάξει την “ευκαιρία” απ τα μαλλιά όποτε αυτή του δοθεί..

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!