Uncategorized

Δεν κέρδισε τον Νοέμβριο!!!! Μόνο εσυ!!!!

Μπήκαμε αισίως στον τελευταίο μήνα του 2016, τον Δεκέμβριο και όλοι στον Παναθηναϊκό ελπίζουν σε ένα καλύτερο μήνα. Δύσκολο βέβαια γιατί και τον Νοέμβριο έτσι ήλπιζαν αλλά δεν τα κατάφεραν! Ναι κυρίες και κύριοι πέρασε ένας ολόκληρος μήνας, έπαιξαν σε πρωτάθλημα , κύπελλο και Ευρώπη και δεν κατάφεραν να κάνουν σε 5 παιχνίδια ούτε μία νίκη! Τι κι αν έπαιζαν εντός έδρας, τι κι αν έπαιζαν με ομάδα Β εθνικής η λέξη νίκη αγνοείται! Η αρχή έγινε με το παιχνίδι με αντίπαλο τη Σταντάρ Λιέγης στις 3 του Νοέμβρη! Ο μήνας ξεκίνησε με τρίμπαλο μέσα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Στον Πειραιά 3 μέρες μετά έπαιζαν με τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες ζήλεψαν το τρίμπαλο των Βέλγων και έριξαν και αυτοί από τρία τεμάχια στον αιώνιο πελάτη τους και μάλιστα μέσα σε ένα ημίχρονο (στο πρώτο). Μετά χαλάρωσαν και το παιχνίδι έληξε στο 3-0, Σε δύο λοιπόν παιχνίδια το κοντέρ έγραφε δύο ήττες και συνολικός αριθμός τερμάτων 6-0. Σειρά πήρε ο Άγιαξ που έβαλε τα δεύτερά του και τον φιλοδώρησε με δύο μπαλάκια! 2-0 και το συνολικό κοντέρ να γράφει τρεις ήττες και γκολ 8-0!!! Συνέχεια στη Νέα Σμύρνη όπου τα παλικάρια του Ανδρέα Στραματσόνι ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ δύο πράγματα με αντίπαλο τον Πανιώνιο!! Πρώτον να σκοράρουν μετά από τόσα παιχνίδια και δεύτερον να μην χάσουν. Φυσικά αν κάποιος ψαχτεί περισσότερο θα δει ότι όλα αυτά έγιναν χάρις  ένα γκολ στις καθυστερήσεις δηλαδή μόλις για ελάχιστα λεπτά γλίτωσαν την τέταρτη σερί ήττα τους. Την ίδια τύχη όμως δεν είχε και στην Κρήτη όπου η ομάδα που όοοοοολο το καλοκαίρι μας είχαν πείσει (!!!) ότι έχει το πιο πλήρες ρόστερ γνώρισε την ήττα από τον ΟΦΗ της Β εθνικής!!!
Κάνοντας λοιπόν τον απολογισμό τους για το μήνα Νοέμβριο σε πέντε παιχνίδια γνώρισαν τέσσερις ήττες και συνολικός αριθμός τερμάτων 2-11. Αυτοί είστε….
Πραγματικά πόσο πιο χαμηλά μπορείτε να πάτε; Πραγματικά πόσο περήφανοι είμαστε σαν Ολυμπιακοί που σκάμε καμιά φορά γιατί προκρινόμαστε στην επόμενη φάση του Europa League αλλά δεν παίζουμε πολύ καλή καλή μπάλα και στεναχωριόμαστε!! Αυτή είναι η διαφορά μας λοιπόν!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!