Uncategorized

Της… αμύνης τα παιδιά

Το  μπασκετικό  μας ημερολόγιο αναγράφει σήμερα Ολυμπιακός εναντίον Ούνιξ Καζάν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας .Είναι από τα παιχνίδια που στην υποσημείωση τους αμέσως μετά τον καταρτισμό του προγράμματος έχουν τον τίτλο “MUST WIN”. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από την Ούνιξ, φτάνει να εφαρμόσει το πλάνο του κατά γράμμα με σοβαρότητα και συνέπεια για 40 λεπτά.Το κλειδί της νίκης είναι η ΑΜΥΝΑ που θα εμποδίσει την Ρωσική ομάδα να βρει ρυθμό κυρίως με τον καυτό επιθετικά Κιθ Λάγκφορντ και τον πολύ δυνατό κάτω από τα καλάθια Αρτσίομ Παραχούσκι. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι σκληρός και να ρίξει μπασκετικό “ξύλο”.Όποτε το έπραξε τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά.Οι  αδυναμίες που παρουσιάζει η άμυνα των Ρώσων σε συνδυασμό με την ώθηση του Σεφ θα κάνουν πιο εύκολη την ζωή των ερυθρόλευκων στο δρόμο για το ροζ φύλλο του αγώνα.Άμυνα και πάλι άμυνα λοιπόν, για να δώσουμε συνέχεια στην σημαντικότατη νίκη στην Τουρκία καθώς το πρόγραμμα δείχνει ότι με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ είναι εφικτό ένα σερί που θα μας πλασάρει ψηλά στο ταμπλό της βαθμολογίας στο τέλος το πρώτου γύρου.

Υ.Γ. Όσοι μπορούν ας κάνουν τον κόπο να βρεθούν στο ΣΕΦ γιατί αυτή η οικογένεια – ομάδα  αξίζει πραγματικά να έχει τον κόσμο δίπλα της.

Υ.Γ.1. Ετοιμάζουμε άρθρο για το θέμα των τελευταίων εβδομάδων που ακούει στο όνομα Πάτρικ Γίανκ …από μια άλλη οπτική.. την δικιά μας. Καλημέρα σε όλους με υγεία.

Tου Μπασκετικού ΣΕΦ    #basketikossef

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!