Uncategorized

Σπουδαία νίκη μέσα στην Τουρκία!!

Υψίστης βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι στην Τουρκία με αντίπαλο την Νταρουσάφακα για τη δέκατη αγωνιστική της EuroLeague. Η ομάδα του Πειραιά με πολύ καλό μπάσκετ είχε τον έλεγχο του αγώνα καθ΄όλη τη διάρκεια του ματς.

Η πρώτη περίοδος έληξε με τους πρωταθλητές Ελλάδος να προηγούνται με +3 και συγκεκριμένα με 21-24. Στη δεύτερη περίοδο ανέβασαν την απόδοσή τους και έκλεισαν το  πρώτο ημίχρονο με προβάδισμα 9 πόντων (34-43). Με την έναρξη της τρίτης περιόδου οι Τούρκοι προσπάθησαν, και κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά και με ένα επιμέρους σκόρ 17-14 τελείωσε η τρίτη περίοδος με 51-57. Και έτσι στην τέταρτη περίοδο είχαμε ένα πραγματικό ντέρμπι. Ο Μπίρτς συμπλήρωσε 5 φάουλ και αποβλήθηκε και  έτσι ο Σφαιρόπουλος επέλεξε τον Μιλουτίνοφ στη θέση 5 όμως η συνεργασία των ερυθρόλευκων παικτών ήταν τέτοια που κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη με τελικό σκορ 71-77
Πολύ καλή παρουσία από όλους τους παίκτες των Πειραιωτών και φυσικά στην τέταρτη περίοδο τα καθοριστικά τρίποντα του Έρικ Γκριν έπαιξαν σπουδαίο ρόλο καθώς επίσης και η άψογη συνεργασία Σπανούλη Πρίντεζη αλλά και η συμβολή του Χάκετ. Πολύ καλή και η άμυνα του Ολυμπιακού καθώς και το κοουτσάρισμα του Σφαιρόπουλου! 
Μπράβο Θρύλε… Συνεχίζουμε!!

Υ,Γ, Δείτε τη βαθμολογία της Euroleague εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!