Uncategorized

“Δεν δήλωσα ότι με θέλουν Μπάρτσα και Νταρουσάφακα”



Η δήλωση του Ματ Λοτζέσκι για Μπαρτσελόνα και Μπαρτζώκα αλλά και Νταρουσάφακα προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και έγινε το θέμα των ημερών. Το Eurohoops.net επικοινώνησε με τον παίκτη και ο Βέλγος εξήγησε πως ακριβώς είχαν οι δηλώσεις του στο Βέλγιο.
Συγκεκριμένα είπε:
“Ποτέ δεν δήλωσα ή είπα πως κάποια από αυτές τις ομάδες ξέρω ότι με θέλει. Για να είμαι ειλικρινής ήταν μια χαλαρή κουβέντα, που δεν ήξερα ότι θα γίνει άρθρο και θα δημοσιευτεί. Είμαι προσηλωμένος στην φετινή σεζόν και σκέφτομαι μόνο τα παιχνίδια. Θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι για να πάρω την απόφασή μου για το μέλλον μου, εκτός και αν ο Ολυμπιακός έρθει και μου ζητήσει να μιλήσουμε. Τότε φυσικά, θα ακούσω την ομάδα μου. Πάνω στη συζήτηση αναφέρθηκαν αυτές οι δύο ομάδες ως πιθανότητα για το μέλλον, αλλά αυτό που είπα δημόσια είναι πόσο πολύ μου αρέσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και πόσο άνετα νιώθω.
Πάντα ήμουν ειλικρινής μέχρι τώρα και θα συνεχίσω να είμαι. Η ουσία είναι πως ποτέ δεν δήλωσα για ενδιαφέρον Μπαρτσελόνα και Νταρουσάφακα, αλλά ήταν λάθος μου έστω που τις ανέφερα στην κουβέντα μου με τον δημοσιογράφο. Είναι λάθος μου και το αναγνωρίζω. Το αφήνω πίσω μου, γιατί έρχονται μεγάλα παιχνίδια και όλοι μαζί θέλουμε να πετύχουμε φέτος και να δώσουμε χαρές στους προέδρους και στον κόσμο μας”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!