Uncategorized

Διπλό μέσα στο σπίτι της Γιούβε!

Τι κι αν έχουν περάσει 17 ολόκληρα χρόνια , τι κι αν ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ουέφα (σημερινό Europa League), πρόκειται για μια από τις πιο σπουδαίες νίκες στην ιστορία του! Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα 07 Δεκεμβρίου του 1999 νίκησε τη Γιουβέντους μέσα στην έδρα της 1-2 και ήθελε μόλις ένα γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση!
Οι ερυθρόλευκοι στη ρεβανς του 1-3 του ΟΑΚΑ πήγαν στην Ιταλία για να παλέψουν με όσες ελπίδες τους είχαν απομείνει και κατάφεραν με δυο γκολ του Τζόρτζεβιτς να κερδίσουν!  Μάλιστα οι Ιταλοί προηγήθηκαν με γκολ ενός μετέπειτα κορυφαίου ερυθρόλευκου σκόρερ.Του Ντάρκο Κοβάσεβιτς! Ο Ντάρκο είχε σκοράρει και στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό και κάποια χρόνια μετά είχε βάλει και γκολ εναντίον μας με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ για το θεσμό του  Champions League!Σκόρερ και των δύο ερυθρόλευκων τερμάτων ένας συμπατριώτης του Ντάρκο, ο Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη σπουδαία νίκη του Θρύλου:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!