Uncategorized

Νίκησε και προκρίθηκε!

Έκανε το καθήκον του και μάλιστα με το παραπάνω και οι ερυθρόλευκοι έφυγαν νικητές από την Κρήτη στη δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας τον Α.Ο Χανίων με 0-4.
Οι ερυθρόλευκοι δίχως να πιεστούν σε καμία στιγμή του αγώνα πήραν το προβάδισμα χάρις το γκολ του Εστεμπιάν Καμπιάσο. ο Φιγκέιρας έβγαλε τη σέντρα, ο Ιντέγε δεν την βρήκε αλλά ο Καμπιάσο βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου. Στο 25′ ήρθε και το δεύτερο γκολ όταν από ωραία συνεργασία τον Μπουχαλάκη Φιγκέιρας, βρέθηκε ο Ιντέγε που πλάσαρε σε κενή εστία κάνοντας το 0-2. Ενώ λίγο πριν βγει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 42΄ ύστερα από κόρνερ του Μάριν στην προσπάθεια του να προλάβει τον Ιντέγε την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, αλλά με τον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε το δεύτερο όταν από ωραίο σουτ του Πάρντο έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Αθανασίου διαμορφώνοντας το τελικό 0-4! Κάπως έτσι κύλησε και το επόμενο ημίχρονο και οι ερυθρόλευκοι χάρις τις δύο νίκες τους με τις ομάδες τις Κρήτης (Πλατανιας και Α.Ο. ΧΑΝΙΑ) προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!