Uncategorized

Στην Ευρώπη ας κοιταχτεί ο καθένας στον καθρέπτη του

Μπήκαμε σε μία ακόμη Ευρωπαϊκή εβδομάδα και συνάμα την τελευταία για το 2016.Από τις Ελληνικές ομάδες κάποιες θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν και κάποιες άλλες θα τη χαιρετήσουν μαζί με το έτος που φεύγει.. Μη ρωτάτε ποιος είναι ο μόνος σίγουρος που θα συνεχίσει και ποιος είναι ήδη καταδικασμένος να παίζει μόνο στην Ελλάδα.
Ο Ολυμπιακός για μία ακόμη χρονιά θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην Ευρώπη και μάλιστα έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση από την 5η αγωνιστική. Ο δε Παναθηναϊκός θα πάει την 6η αγωνιστική να παλέψει με νύχια και με δόντια για την πρώτη του νίκη στο Europa League μετά το 2012.
Άραγε αυτά τα βλέπουν οι αντικειμενικοί; Άραγε είναι πιο σημαντικό ο Ολυμπιακός να σκοράρει ένα γκολ οφσαιντ(αντίθετης κίνησης) με έναν αντίπαλο επιπέδου Λεβαδειακού από το να βλέπουν ότι εδώ και 4 χρόνια δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν σε ομίλους, ομάδες όπως η Εστορίλ ή η Σταντάρ Λιέγης;
Στην ποδοσφαιρική Ελλάδα λοιπόν του σήμερα, καθόμαστε να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα ευνοηθεί σε κάποιο ματς ακόμα και με έναν μικρότερο αντίπαλο, και φάσεις σε ντέρμπι όπως το γκολ ύστερα από το ένα μέτρο άουτ του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ να περνάει στα ψηλά.. Το χέρι δε του Κουτρουμπή , τα πέναλτι της “Πανάθας” τις πρώτες αγωνιστικές με Λεβαδειακό και Αστέρα μάλλον ήταν μικρότερης σημασίας και ο λόγος; Προφανής! Δεν έπαιζε ο Ολυμπιακός άρα μιλάμε για ανθρώπινο λάθος και όχι για εσκεμμένη απόφαση. Μόνο με τον Ολυμπιακό για τους αντικειμενικούς τα πάντα είναι ύποπτα!
Ας σταματήσουν λοιπόν να ασχολούνται τόσο με τον Ολυμπιακό διότι όπως έλεγαν παλιά η Ευρώπη είναι ο καθρέπτης για κάθε ομάδα. Οπότε παλικάρια… κοιταχτείτε στον καθρέφτη σας…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!