Uncategorized

Νίκησε και προκρίθηκε

Ο Ολυμπιακός πήρε στη Σπάρτη αυτό που ήθελε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος!
Οι Πειραιώτες έκαναν το 3 στα 3 στον όμιλο και κέρδισαν την Α.Ε. Σπάρτης με 0-1 με σκόρερ τον Γιώργο Μανθάτη στο 66′. Από τα θετικά της αναμέτρησης το γεγονός ότι είδαμε 6 παίκτες από τις ακαδημίες που αγωνίστηκαν. Φυσικά μιλάμε για τους Ρέτσο, Μανθάτη , Ανδρούτσο , Τσιμίκα, Χουτεσιώτη και τον Πραξιτέλη Βούρο! Μάλιστα ο ένας εξ αυτών όπως προαναφέραμε βρήκε τα δίχτυα και έκρινε την αναμέτρηση. Ήταν το 66ο λεπτό όταν μετά από μια πολύ ωραία ενέργεια και σέντρα του Φελίπε Πάρντο ο Μανθάτης εκμεταλεύτηκε την ωραία αυτή μπαλιά και με ένα όμορφο τελείωμα σκόραρε για τους Πειραιώτες.
Για τον Ολυμπιακό ο Πάρντο ήταν ένας εκ των κορυφαίων (αν όχι ο κορυφαίος) της αναμέτρησης καθώς δημιούργησε τις περισσότερες επιθετικές ενέργειες των πρωταθλητών Ελλάδος. Άλλωστε και το γκολ προήλθε όπως τονίσαμε ύστερα από μια όμορφη ενέργεια του.
Έτσι ο Ολυμπιακός και ο Πλατανιάς είναι οι δύο ομάδες του ομίλου που προκρίνονται στους 16 του θεσμού!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!