Uncategorized

Ομάδα… Γιάννη Σφαιρόπουλου

Ο Ολυμπιακός πέρασε χτες το πιο εύκολο φετινό του ευρωπαϊκό βράδυ. Είχαμε επισημάνει άλλωστε στην pre-game ανάλυση ότι το κλειδί για την επικράτηση θα είναι η ΑΜΥΝΑ. Όπερ και εγένετο.
Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έβγαλε πάνω στο παρκέ φοβερή όρεξη, ενέργεια και θέληση να μπλοκάρει και να… κούρεψει κατά 25!!! πόντους περίπου τον φετινό επιθετικό μέσο όρο της Ούνιξ. Στο επιθετικό κομμάτι οι ερυθρόλευκοι είχαν ποικιλία στο σκοράρισμα με σημείο αναφοράς το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έβαλαν την μπάλα μέσα στην ρακέτα και χτύπησαν με αποτελεσματικότητα κυρίως με ντραιβ επιθέσεις. Είναι εμφανής η πρόθεση της ομάδας να απεξαρτηθεί από το “Ζούμε κ πεθαίνουμε με το τρίποντο” και να προσθέσει πιο πολλές πινελιές στον τρόπο που βρίσκει σκορ. Το ματς έδωσε την ευκαιρία στον κοουτς να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής και να ξεκουράσει παράλληλα τους Βασίλη και Γιώργο.

Υ.Γ. Πολύ καλός ο Κώστας Παπανικολάου. Το δικό του ανέβασμα θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. . Πάμε Κώστα.


Υ.Γ.1 Η φάση του ματς δεν καταγράφηκε από λάθος των διαιτητών. Ο Ντάνιελ  έχει κάνει το πιο …αντρικό κόψιμο της αγωνιστικής  και οι ρεφ ξενέρωσαν το μπασκετικό σύμπαν.


Υ.Γ.2 Το μυαλό μας στην μαγνητική… αχ ρε Δανιήλ αχ.


#basketikossef

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!