Uncategorized

Αφιέρωσε τη νίκη στον Χάκετ ο Σφαιρόπουλος

Ο προπονητής των Πειραιωτών Γιάννης Σφαιρόπουλος πριν αναφερθεί στα του αγώνα δεν ξέχασε τον Ντάνιελ Χάκετ και τόνισε “Πριν αρχίσω την ανάλυση για το παιχνίδι, θέλω να πω ότι τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε στον Ντάνιελ Χάκετ, είδαμε όλοι πως τραυματίστηκε, θα μας λείψει για δύο μήνες. Τη νίκη και την καλή εμφάνιση, του την αφιερώνουμε μέσα από την καρδιά μας. Ευχόμαστε να είναι σύντομα κοντά μας”.

Ενώ για το ματς ανέφερε : “Το παιχνίδι το αρχίσαμε καλά, βάλαμε τους όρους του παιχνιδιού από την πρώτη περίοδο, παίζοντας καλό μπάσκετ, με πολύ καλή επιθετική παραγωγικότητα, με 31 πόντους στην πρώτη περίοδο, αμυντικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί, ιδιαίτερα στη δεύτερη περίοδο όπου δεχτήκαμε μόλις δέκα πόντους, Πήραμε μια διαφορά μεγάλη, μόνο στην τρίτη περίοδο για 3-4 λεπτά που χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Γενικά είχαμε μια καλή εμφάνιση και ήταν ένα παιχνίδι όμορφο για τον κόσμο που το παρακολούθησε. Καλή συνέχεια και καλή πορεία στο Ρέθυμνο”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!