Uncategorized

Νίκη με ωραία μπάλα στο β ημίχρονο!

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό σήμερα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης όπου επικράτησαν του Λεβαδειακού με 4-0.
Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι πιέζοντας από το πρώτο λεπτό και δημιουργώντας ευκαιρίες. Κλασσικότερη όλων ήταν αυτή που ο Ιντέγε πέρασε τον τερματοφύλακα τον Βοιωτών < Νταμάσκο, όμως το σουτ που επιχείρησε έδιωξε πριν περάσει τη γραμμή ο Μουλόπουλος. Η ομάδα του Λεβαδειακού όμως ανέβασε την απόδοσή της και δημιούργησε ευκαιρίες κυρίως με τον Μάντζιο αλλά είτε δεν βρήκε στόχο , είτε ο Λεάλι ήταν σε ετοιμότητα. Κάπως έτσι βγήκε το ημίχρονο και οι πρωταθλητές άρχισαν να ξαναζούν τον εφιάλτη της προηγούμενης βδομάδας με την Κέρκυρα όπου ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με την ομάδα των Φαιάκων.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν νωρίς και συγκεκριμένα στο 48′ όπου ο Ιντέγε πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα με ανάποδο ψαλίδι!  Από εκεί και πέρα η ομάδα του Ολυμπιακού απέβαλε το άγχος της και έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα μετά το 70′ να ξεσπάσει και να πετύχει σε διάστημα τεσσάρων λεπτών τρία τέρματα. Την αρχή την έκανε ο Μιλιβόγιεβιτς με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στο 70′ και ένα λεπτό αργότερα ο Φορτούνης ύστερα από υπέροχη ομαδική συνεργασία βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και έκανε το 3-0, για να έρθει ο Ιντέγε  τρία λεπτά μετά να κάνει το 4-0. Ο νιγηριανός αποχώρησε αμέσως μετά δίνοντας τη θέση του στον Καρντόσο και οι Πειραιώτες δεν έριξαν την απόδοσή τους αντιθέτως πλησίασαν στο 5ο τέρμα όταν το σουτ του Πάρντο βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Νταμάσκο. Κάπως έτσι ήρθε το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό φυσικά να παραμένει μόνος πρώτος σε απόσταση ασφαλείας από τους διεκδικητές του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!