Uncategorized

“Λατρεύω τον Ολυμπιακό”

Συνέντευξη στα κανάλια novasports παραχώρησε ο Μάρτινς όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως έχει αρχίσει να λατρεύει τον Ολυμπιακό :“Έχω αγαπήσει το σύλλογο. Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος από τη δική μου απόδοση. Έχω αρχίσει να λατρεύω τον σύλλογο”. 
Συγκεκριμένα στη συνέντεξη που του έγινε δήλωσε:

-Οι υποχρεώσεις για το 2016 ολοκληρώνονται την Κυριακή. Κάνοντας έναν απολογισμό, τι κρατάς;
“Πιστεύω ότι κάναμε έναν πολύ καλό α’ γύρο. Έχουμε 7 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη θέση και γενικότερα έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής. Θέλω να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να το κερδίσουμε, για να διατηρήσουμε τη βαθμολογική διαφορά και να πάμε με ιδανικό τρόπο στα Χριστούγεννα. Έχουμε κερδίσει όλα τα ντέρμπι. Έχουμε κάνει αρκετά παιχνίδια με ποιότητα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι”.
Ποια είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή σου στον Ολυμπιακό έως τώρα;
“Έχουμε ζήσει μέχρι στιγμής πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Πιστεύω πως τα ντέρμπι είναι αυτά τα παιχνίδια που σου δίνουν περισσότερες συγκινήσεις. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πώς έζησα τα ντέρμπι μέσα στην έδρα μας. Από την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, αλλά και από τα αποτελέσματα τα οποία κερδίσαμε. Πιστεύω ότι αυτές ήταν πολύ σημαντικές στιγμές. Επίσης, όλα τα παιχνίδια εντός έδρας πιστεύω ότι είναι αυτά που σου δίνουν χαρά και συγκίνηση, περισσότερη ευκαιρία και ελπίζω να ζήσω ακόμα περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές”.
-Και η πιο δύσκολη στιγμή…
“Με πείραξε πολύ το εκτός έδρας παιχνίδι που χάσαμε στο πρωτάθλημα. Με την Λάρισα, το οποίο χάσαμε με 1-0. Επίσης το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Ήταν μια ήττα που δεν αξίζαμε, καθώς ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Αυτές οι στιγμές είναι που με έχουν πειράξει… Όμως, από τα λάθη προσπαθούμε να μάθουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε σαν μαθήματα για να μπορέσουμε από εδώ και πέρα να τις εκμεταλλευτούμε. Είμαστε ακόμα μέσα σε όλες τις διοργανώσεις και θέλουμε στο μέλλον να εκμεταλλευτούμε αυτά τα μαθήματα για να βελτιωνόμαστε και να μην επαναλάβουμε τα λάθη”.
-Αισθάνεσαι κερδισμένος με ό,τι έχει ήδη πετύχει ως τώρα στον Ολυμπιακό;
“Ναι, το έχω πει πολλές φορές ξανά. Από τη στιγμή που αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό έχω κερδίσει πολλά πράγματα. Η απόφαση μου να έρθω ήταν απόλυτα ικανοποιητική, έτσι όπως εξελίχθηκε για εμένα, γιατί βρίσκομαι σε έναν σύλλογο, όπου τα πράγματα έχουν πάει καλά για εμένα. Πιστεύω ότι έχω βοηθήσει όσο μπορώ. Έχω αγαπήσει το σύλλογο. Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος από τη δική μου απόδοση. Έχω αρχίσει να λατρεύω τον σύλλογο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχω συμπαίκτες με μεγάλη εμπειρία, από τους οποίους μαθαίνω. Ελπίζω να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ, να μαθαίνω και να βοηθάω όσο μπορώ”.
-Πώς αισθάνεσαι καλύτερα; Ως δεύτερος αμυντικός μέσος ή σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον επιθετικό;
“Όχι, προτιμάω να παίζω ως μέσος δίπλα στον Λούκα (σ.σ.: Μιλιβόγεβιτς). Εκεί είναι η φυσική μου θέση και εκεί νιώθω καλύτερα. Φυσικά, αν ο σύλλογος με χρειάζεται και ο προπονητής το αποφασίσω θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί. Όμως, εκεί νιώθω πιο καλά”.
Θα μας πεις δύο λόγια για τον επόμενο αντίπαλο σας, τον Παναιτωλικό;
“Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι όλα. Όμως, όπως είναι φυσικό, παίζοντας στην έδρας μας είμαστε το φαβορί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα όσο πιο εύκολα γίνεται για εμάς κάνοντας ένα καλό παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο καλό τρόπο να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!