Uncategorized

Το προφίλ του αντιπάλου του Θρύλου

Η κλήρωση αν μη τι άλλο είχε κέφια για τον Ολυμπιακό αν αναλογιστεί κανένας τις υπόλοιπες ομάδες που θα μπορούσε να είχε κληρωθεί η ομάδα του Πειραιά! Έτσι λοιπόν οι πρωταθλητές Ελλάδος στο δρόμο τους για την πρόκριση στους 16 του Europa League θα βρουν μια ομάδα από την Τουρκία και συγκεκριμένα την Οσμανλισπορ! Και αν δεν την γνωρίζετε με αυτό το όνομα τότε το Άνκαρασπόρ ίσως σας λέει περισσότερα ποτυ λεγόταν παλιότερα!
Οι Τούρκοι είναι αυτή τη στιγμή στην 7η θέση του  Πρωταθλήματος τους αλλά πρόκειται για μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή στην Έδρα της.Πέρυσι τερμάτισε 5η και πήρε το εισητήριο για το Europa League. Φυσικά το γεγονός ότι νίκησε τη Βιγιαρεάλ στον όμιλό της (για την ακρίβεια δεν έχασε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια 2-1 και 2-2) αλλά και ότι τερμάτισε πρώτη αυτό λέει πολλά. Μάλιστα μέσα στην έδρα της για το θεσμό του Europa League δεν ηττήθηκε καθώς έφερε μία ισοπαλία και δύο νίκες!Το “σπίτι” της δεν είναι στην Κωνσταντινούπολη όπως είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στα ταξίδια μας στην Ευρώπη αλλά στην Άγκυρα
 Η Οσμανλισπορ δεν έχει πολλές παρουσίες στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα είναι η πρώτη της φορά που συμμετέχει στο Europa League καθώς παλιότερα και ειδικότερα το 2005 αγωνίστηκε στο θεσμό του Ιντερτότο, οπότε η εμπειρία της δεν είναι μεγάλη αλλά χρειάζεται σοβαρότητα από την ομάδα του Ολυμπιακού ώστε να έρθει η πρόκριση στην επόμενη φάση!

Δείτε τις ημερομηνίες των αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη εδώ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!