Uncategorized

Νίκη μέσα στη Βέροια και… +13

Μία ακόμη νίκη εκτός έδρας σε μια παραδοσιακά δύσκολη αποστολή ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-2 της Βέροιας και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!
Οι Πειραιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 11′ ο Σεμπά έκανε μια όμορφη πλαγιοκόπηση από τα δεξιά πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο σέντραρε και ο Κώστας Φορτούνης με όμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Η ομάδα της Ημαθίας δεν το έβαλε κάτω και 13 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 24′ ο Μαλόν πάσαρε και ο Σαρπόνγκ με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Στέφανο Καπίνο και ισοφάρισε για την Βέροια. Ο Ολυμπιακός όμως βρήκε και πάλι την απάντηση και με όμορφη κεφαλιά του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς με την μπάλα να προσκρούει και στο οριζόντιο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα και πήρε ξανά κεφάλι με 1-2!
Κάπως έτσι βγήκε το πρώτο ημίχρονο, και στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και για τις δυο ομάδες, με τα σουτ που επιχείρησαν και οι δύο ομάδες να κατέληγαν είτε στα χέρια των πορτιέρο είτε απευθείας άουτ.

Ολυμπιακός: Καπίνο , Βιάνα , Νικολάου ,Ρέτσος , Ντε λα μπέγια , Ανδρούτσος , Μιλιβόγιεβιτς , Μάριν (61′ Ελιουνούσι) , Σεμπά , Φορτούνης (92′ Μπουχαλακης)Ιντέγε (83′ Καρντόσο)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!