Uncategorized

Νίκη 2-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ στην επιστροφή Ντούσαν

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς λίγο καιρό πιο πριν έχει αποχωρήσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού και επιστρέφει πλέον στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος των ερυθρολεύκων ως προπονητής πλέον του ΠΑΟΚ.

Το ΟΑΚΑ φωνάζει ρυθμικά “ΝΤΟΥΣΑΝ – ΝΤΟΥΣΑΝ” θέλοντας να ευχαριστήσει τον Σέρβοέλληνα τεχνικό για τα όσα πρόσφερε τα προηγούμενα τρισίμιση χρόνια στην ομάδα του Πειραιά παίρνοντας τρία πρωταθλήματα μετά από μια δεκαετιά αποχής από την πρώτη θέση της Α Εθνικής, ένα κύπελλο Ελλάδος και μια εκπληκτική Ευρωπαϊκή πορεία  τη σεζόν 1998-99! Ο δε Ντούσαν Μπάγεβιτς ευχαρίστησε στη συνέντευξη τύπου τον κόσμο αλλά και τους παίκτες του Ολυμπιακού

Στον αγώνα τώρα ο Ολυμπιακός προηγείται νωρίς (μόλις στο δεύτερο λεπτό) χάρις το γκολ του Αλέξη Αλεξανδρή ύστερα από λάθος έξοδο του Μιχόπουλου. Ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να απαντήσει και να ισοφαρίσει με τον  Φρούσο ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για να έρθει στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54′ ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και να χαρίσει με κεφαλιά ψαράκι τη νίκη- πρόκριση στους πρωταθλητές!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είχε συμβεί σε εκείνο το ματς:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!