Uncategorized

Έτσι γράφονται οι… “ιστορίες”

Ο Ολυμπιακός έχει γυρίσει ματς και ματς έτσι πήγε να κάνει και χτες όταν κάποιοι είχαν άλλοι γνώμη!
Ο Ολυμπιακός μειώνει στους 5 πόντους και όλο το γήπεδο φωνάζει για να βοηθήσει σε μια καλή άμυνα! Διπλή πίεση πάνω στον Καλάθη μπρος πίσω από τον παίκτη του ΠΑΟ τίποτα οι γκρί. Η μπάλα στον Ρίβερς καθαρό κλέψιμο του Μάντζαρη και τότε μετά την ανακάλυψη της Αμερικής είχαμε και την ανακάλυψη ενός τέτοιου φάουλ!
Αλήθεια πόσο σπρώξιμο αντέχεις; Πως μετά να μην πέρνει τίτλους ο ΠΑΟ. Όταν η διαφορα των 5 πόντων αντί να γίνει ΝΟΜΙΜΑ 3 και γίνετε 7 τότε ναι… χάνεις το ματς και καθορίζονται τίτλοι και γράφονται ιστορίες.. Σκούνι Πεν likes it

Υ.Γ. Στο ποδόσφαιρο κάποιοι δείχνουν βιντεάκια  από λάθος πλάγιο άουτ. Στο μπάσκετ είναι καλή η διατησία;
Υ.Γ.2 Χτες κάναμε ένα κακό παιχνίδι όταν όμως είσαι Θρύλος μπορείς και στην χειρότερή σου μέρα να πάρεις το ματς! Αρκεί να μην στο στερήσουν οι γνωστοί άγνωστοι.
Υ.Γ.3 Τι να σχολιάσεις για τον πρόεδρο του ΠΑΟ μετά το σχόλιο στο instagram; ΤΑ είχε πει άλλωστε όλα μέσα στο ΟΑΚΑ που… έψαχνε τον Σπανούλη. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και από εμάς.
Υ.Γ.4 Να το χαίρεσται το κύπελλο (αν το πάρετε)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!