Uncategorized

Πόσα “μούφα” πέναλτι αντέχεις;

Άραγε έχει κανείς αναρωτηθεί τι γίνετε φέτος με τα πέναλτι που παίρνει ο Παναθηναϊκός. Δεν έίναι μόνο ότι ήδη έχει τα πιο πολλά (5) αλλά είναι και ο τρόπος που τα παίρνει!

Η αρχή έγινε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όπου ο Μαχαίρας μαζεύει τα πόδια του για να μην χτυπήσει τον Μάρκους Μπέργκ και ο Σουηδός βουτάει στα πόδια του παίκτη της Λιβαδειάς. Γκολ και νίκη φυσικά για τον ΠΑΟ (που μέχρι τότε βέβαια όλοι μας έλεγαν για το πιο πλήρες ρόστερ).

Η συνέχεια έγινε μέσα στη Λεωφόρο όπου ο ΠΑΟ υποδεχόταν τον Αστέρα της Τρίπολης και φυσικά για να έρθει η νίκη χρειάστηκαν μάλιστα δύο πέναλτι εκείνη την ημέρα.
Ο ΠΑΟ μάλιστα συνέχισε το τρομερό σερί του με τα πέναλτι και στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Έχανε με 3-0 στο ημίχρονο και κέρδισε ένα πέναλτι που ούτε ο πρόεδρός του δεν θα το έδινε! Ο Λεντέσμα όμως έστειλε τη μπάλα στα πουλιά και καλώς τα παιδιά 3-0!

Τέλος χτες είχαμε ένα ακόμα πέναλτι για σεμινάριο! Πραγματικά όποιος δεν το έχει δει ας μπει στη διαδικασία να ψάξει να το δει! Κάπως έτσι λοιπόν παίρνει τα λίγα τρίποντά του ο ΠΑΟ και κάπως έτσι ο Μάρκους Μπέργκ βάζει τα γκολ πέναλτι που τον ανεβάζουν στον πίνακα των σκόρερ..

Δεν πειράζει μείον 10 είστε και συνεχίζουμε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!