ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκανε το 3 στα 3 στο ΣΕΦ και συνεχίζει!

Την τρίτη του νίκη σε τρία παιχνίδια στο ΣΕΦ και το 3 στα 4 συνολικά έκανε ο Ολυμπιακός στη φετινή Euroleague επικρατώντας της Ζαλγκίρις.

Παρόλα αυτά τα πράγματα δεν ξεκίνησαν και πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός λοιπόν, έκανε ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα καθώς δεν είχει καθόλου ρυθμό επιθετικά αλλά ούτε και αμυντική συγκέντρωση με αποτέλεσμα οι Λιθουανοί να πάρουν ένα σοβαρό προβάδισμα 11 πόντων.

Στο δεύτερο 10λεπτο οι ερυθρόλευκοι έδειξαν πιο συγκεντρωμένοι και μείωσαν τη διαφορά στους 2 πόντους με κύριο εκφραστή και πρωταγωνιστή τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Στο δευτερο μέρος ο Ολυμπιακός πηροβόλησε με … αρχοντα τον Βεζένκοβ και τους Ντόρσεϊ και Γουόκαπ να ακολουθούν, κλείνοντας την 3η περίοδο με το επιμέρους 27 – 10 και 63-49 συνολικό.

Στην τέταρτη λοιπόν και τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός πάτησε το γκάζι και αύξανε ολο ένα και περισσότερο τη διαφορά φτάνοντας έτσι στη νίκη με 83-68.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!