Uncategorized

Άλλο ένα τεράστιο βήμα για το πρωτάθλημα

Σε ένα παιχνίδι που παίζει ο δεύτερος με τον πρώτο πάντα υπάρχει πάθος και ένταση αλλά πάντα κερδίζει ο Ολυμπιακός και οι πρωταθλητές αύξησαν την βαθμολογική τους θέση από τους υπόλοιπους διεκδικητές.

O Oλυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να βρει γρήγορα ένα γκολ. Οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης όμως ήταν πολύ καλοί κυρίως στον αμυντικό τομέα και δεν επέτρεψαν στους Πειραιώτες να εκδηλώσουν επίθεση καθώς κάθε προσπάθειά τους τελείωνε από κάποιον αμυντικό της Θρακιώτικης ομάδας.Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε ύστερα από κεφαλιά του Σεμπά η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού αλλά ο διαιτητής είπε να συνεχιστεί ο αγώνας. Στη συνέχεια ο Ιντέγε απείλησε με σουτ ύστερα από ωραία ασίστ όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Οι πρωταθλητές προσπάθησαν και με τον Σεμπά αλλά ο πορτιέρο της Ξάνθης ήταν σε ετοιμότητα. Η ομάδα της Θράκης έκανε και αυτή την προσπάθειά της όμως τα σουτ ήταν δεν βρήκαν στόχο είτε ο Λεάλι ήταν σε ετοιμότητα. Ο Ολυμπιακός τελικά κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό με τον Ιντέγε όταν ο Μιλιβόγιεβιτς έβγαλε ωραία σκαφτή σέντρα στον Σεμπά, αυτός κοντρόλαρε με το στήθος και γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο Ιντέγε ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης και να πετύχει το δέκατο φετινό του γκολ και να παραμείνει πρώτος σκόρερ της Super League. Κάπως έτσι βγήκε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό να έχει την υπεροχή με ποσοστό κατοχής μπάλας 73% έναντι 27% της Ξάνθης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη μπήκε πολύ δυνατά και προσπάθησε να σκοράρει αλλά δίχως κάποιο αποτέλεσμα.. Η δύναμη και το πάθος της Ξάνθης μετατράπηκε σε ένταση του αγώνα όταν λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Λισγάρας με εγκληματικό τάκλιν χτύπησε στο αριστερό γόνατο και ο παίκτης της Ξάνθης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη αλλά ο Σεμπά σύμφωνα με τον διαιτητή του αγώνα Μάνταλο μετά την ένταση που προκλήθηκε χτύπησε τον Σολτάνι και αποβλήθηκε και αυτός ενώ κίτρινη πήρε και ο Μποτία. Ο Μπέντο αμέσως μετά έριξε στο παιχνίδι τον Μανθάτη στη θέση του Μάριν ώστε ο Ολυμπιακός να μην χάσει σε ταχύτητα μετά την αποβολή του Σεμπά αλλά η φάση αυτή έδειχνε να επηρεάζει και τις δύο ομάδες. Τον μέχρι τότε καλό ρυθμό του αγώνα διαδέχθηκαν οι λανθασμένες μεταβιβάσεις αλλά και η μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα. Παρόλο αυτά ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά όταν ο Μιλιβόγιεβιτς με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έγραψε το τελικό 0-2!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!