Uncategorized

“Είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα”

Στην κάμερα των καναλιών Novasports μίλησε ο μεγάλος πρωταγωνιστής φέτος του Ολυμπιακού αλλά και πρώτος σκόρερ της Super League, Μπράουν Ιντέγε και απάντησε σε ερωτήσεις για:
το κρύο και την ετοιμότητα της ομάδας: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Ξέραμε πως θα έχει πολύ κρύο. Ήμασταν έτοιμοι για το ματς. Στο τέλος του αγώνα είμαστε χαρούμενοι γιατί πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα”.
την επιστροφή του στην 11άδα που συνδυάστηκε με γκολ: “Πήγαμε καλά σήμερα. Ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος απέναντί μας. Είναι σημαντική νίκη για την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που ήμουν στην 11άδα. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα όμως πάνω από μένα. Το ότι σκόραρα ήταν καλό. Προσεύχομαι στο Θεό να συνεχίσω έτσι”.
το ότι πέρυσι δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα στατιστικά και ότι φέτος σκοράρει περισσότερο: “Υπάρχει όντως μεγάλη αλλαγή στο ότι σκοράρω περισσότερο. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι κάθε γκολ που βάζω για μένα και την ομάδα. Θέλω να συνεχίσω και να δω που θα φτάσω ως το τέλος της χρονιάς”.
τα 3ποντα που παίζει με τον Λοτζέσκι και αν τον έχει κερδίσει ποτέ: “Ναι, έχουμε παίξει κάποιες φορές (γέλια). Άλλες έχω κερδίσει εγώ, άλλες έχω χάσει. Με διδάσκει. Με κάνει να αγαπώ το παιχνίδι περισσότερο. Γίνομαι φαν του μπάσκετ. Υποστηρίζω και την ομάδα μπάσκετ. Με τη σειρά μου διδάσκω ποδόσφαιρο τον Ματ”.
τη βαθμολογική διαφορά με τις άλλες ομάδες: “Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε. Υπάρχουν πολλά ματς μπροστά μας. Υπάρχουν αρκετοί πόντοι που πρέπει να διεκδικήσουμε. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ως το τέλος και θα δούμε πως θα τελειώσει”.
το ότι αρκετοί έλεγαν στην αρχή του πρωταθλήματος ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο πίσω από τις άλλες ομάδες για τη μάχη του τίτλου: “Ποιός το είπε αυτό; Είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα. Πρέπει να κερδίζουμε πάντα”.
Ο Ιντέγε έφτασε χτες τα 10 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ του φετινού πεωταθλήματος και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα χάσει την κορυφή και σε αυτόν τον προσωπικό του στόχο, καθώς πάντα ένας επιθετικός κρίνετε για την αποτελεσματικότητά του στο σκοράρισμα και ο Μπράουν και φέτος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!