Uncategorized

Τρία ματς φωτιά μέσα σε μια εβδομάδα

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σήμερα σε μια βδομάδα φωτιά καθώς σχεδόν ανα δύο μέρες θα παίξει σημαντικά παιχνίδια που θα καθορίσουν πολλά τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για την Euroleague.

Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου παίζουν στην Ιταλία με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο για την Euroleague. Δύο μέρες μετά και συγκεκριμένα στις 27, στον Πειραιά υποδέχονται την Μπαμπεργκ για τον ίδιο θεσμό για να κλείσει η εβδομάδα φωτιά ακριβώς την επόμενη Δευτέρα με το παιχνίδι που ίσως καθορίσει το πλεονέκτημα έδρας για την Basket League.
O Ολυμπιακός λοιπόν στις 30 του μήνα θα πάει στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και θέλει νίκη για να διατηρηθεί πρώτος. Φυσικά ακόμα και ήττα με λιγότερους από (!!!!) 25 πόντους κρατά το πλεονέκτημα έδρας, αλλά ο Θρύλος θέλει μόνο νίκη απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο, αλλά και σε κάθε παιχνίδι!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!