Uncategorized

”Αδερφέ με λύγισες”

Ο Γιώργος Πρίντεζης αφιέρωσε μέσω facebook τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα στον πρώην συμπαίκτη του και πολύ καλό του φίλο Παναγιώτη Βασιλόπουλο  που δυστυχώς χτες κηδεύτηκε ο πατέρας του στο Άνω Σαμικό Ηλείας.
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος φρόντισε να απαντήσει στο προσωπικό του προφίλ για την αφιέρωση αυτή του ¨αδερφού¨ του όπως τον είπε.

Συγκεκριμένα έγραψε:

“Είπες ρε αδερφέ Georgios Printezis να με λυγίσεις…!! Σε ευχαριστώ πολύ.. Τελικά στο τέλος της μέρας αυτό που μένει είναι τι άνθρωπος είσαι!Τίποτα άλλο.. Μονό αυτό θυμούνται όλοι,και έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν έχεις δίπλα σου ή ακόμα και μακριά σου ανθρώπους που ξέρεις ότι σέβονται κ αγαπάνε αυτό που έχεις μέσα σου.. Κάνει τον πόνο της απώλειας πολύ πιο υποφερτό.. Υγεία πάνω απ´όλα για όλους μας..!! Κάποιοι μας καμαρώνουν από ψηλά, εγώ σε καμαρώνω από τον καναπέ πάντως..”

Δείτε την αφιέρωση του Πρίντεζη εδώ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!