Uncategorized

Σε τροχιά τετράδας μέσω Μιλάνου…..

Καλησπέρα σε όλους τέλος μια ακόμα  αγωνιστική της Euro league ,με νίκη της  επι της Μπάμπεργκ. Πολύ σημαντική για τους εξής λόγους.
– Η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τι σημαίνει η απώλεια του Πρίντεζη ….
– Νικήσαμε έναν αντίπαλο  που πέρυσι σε μεγάλο βαθμό  μας άφησε εκτός Final 8. Δεν θα μείνουμε στην  ήττα του β γύρου στην Γερμανία με το τρίποντο  του Στρέλνιεκς στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η μεγάλη ζημία έγινε στον πρώτο γύρο με την ήττα στο ΣΕΦ. Ουσιαστικά το παιχνίδι  στο ΣΕΦ απο τους Γερμανούς σε συνδυασμό με την ήττα στο Κάουνας έβαλαν την ομάδα μας με την πλάτη στο τοίχο για το υπόλοιπο της διοργάνωσης αναγκάζοντας μας να  ψάχνουμε  το μεγάλο διπλό σε Βαρκελώνη και δύο φορές στην Μόσχα με Τσσκα και Χίμκι.
– Η νίκη ήρθε 2 μέρες μετά την κακή εμφάνιση στο Μιλάνο και την ήττα απο την     Αρμάνι. Ας μην γελιόμαστε δεν είναι και ότι πιο εύκολο να αντιδράσεις μετά απο μία τέτοια   ήττα μέσα σε 48 ώρες και μάλιστα απέναντι στην ομάδα που έχει βρεί τον τρόπο να σου δημιουργεί προβλήματα.

Πάμε τώρα στο  παιχνίδι του Μιλάνου, σίγουρα η κακή  άμυνα μας επέτρεψε στην Αρμάνι να βρεί ρυθμό και να μας κερδίσει σχετικά εύκολα. Η Αρμάνι δεν διεκδικεί κάτι και έχει χάσει στην έδρα της απο Τσσκα, Ρεάλ, Φενερ.
 Παρόλαυτα πρέπει να λάβουμε υπόψη μάς και την χρονική  περίοδο που αντιμετωπίζεις τον κάθε αντίπαλο,  η ιταλικη ομάδα απέδειξε και χθες στην Μαδρίτη όπου έχασε το μάτς στο τελευταίο λεπτό οτι είναι σε καλό momentum  και διεκδικεί να πάρει ότι μπορεί σε κάθε μάτς με κάθε αντίπαλο.
Για να κλείσουμε με το Μιλάνο, μόνο θετικά πιστεύουμε οτι θα έχει αυτή η ήττα βλέποντας και τον βαθμό αντίδρασης της ομάδας μας στο χθεσινό μάτς.
Ας μην ξεχνάμε οτι στην φετινή Euro League δεν υπάρχουν εύκολα μάτς για κανέναν, είδαμε τι κάζο πήγαν να πάθουν Ρεάλ και Φενέρ στην έδρα τους.
Κατα την άποψη μας η ομάδα βρίσκεται μια ανάσα απο το πλεονέκτημα έδρας αρκεί το μάτς του Μιλάνου να γίνει οδηγός για την συνέχεια.
Το λέμε αυτό διότι βλέπουμε τον βαθμό αντίδρασης μετα απο τέτοιες ήττες κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και μετά τις ήττες απο Γαλατά και Μακάμπι στον πρώτο γύρο. Η ομάδα αντέδρασε πέτυχε σημαντικές νίκες μπήκε για τα καλά στην τετράδα τώρα απλά περιμένουμε την ίδια αντίδραση στα επόμενα  μάτς ώστε να κλειδώσει την τετράδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!