Uncategorized

Νίκη με ανατροπή με γκολ Μαρίν

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός  όπου επικράτησε με 2-1 του μαχητικού Αστέρα Τρίπολης!
Οι πρωταθλητές Ελλάδος δημιούργησαν πολλές επιθέσεις όμως βρήκαν σε εκπληκτική μέρα τον Ντοναρούμα (αδερφό του τερματοφύλακα της Μίλαν) .
Οι παίκτες της Τρίπολης προηγήθηκαν με το γκολ του Μάσσα από την άσπρη βούλα! Ένα πέναλτι που σαφώς και αμφισβητήθηκε καθώς η απόφαση του διαιτητή Βάσιου θεωρείται ίσως υπερβολική! Κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με τους Πειραιώτες να χάνουν τον ρυθμό τους και τον κόσμο να αντιδρά .
Στο δεύτερο όμως ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο συγκεντρωμένος και κατάφερε να ισοφαρίσσει με καταπληκτικό γκολ του Φορτούνη όταν έπιασε τρομερό σουτ έξω απ την περιοχή και η μπάλα βρήκε οριζόντιο δοκάρι και μέσα. Οι ερυθρόλευκοι πίεσαν και τελικά κατάφεραν να πάρουν την τεράστια νίκη χάρις το γκολ του Μαρίν στις καθυστερήσεις όπου προ ολίγου είχε περάσει στον αγώνα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!