Uncategorized

“Πέσε κάτω” και… διακοπή

Ήταν 10 Ιανουαρίου του 2001 και το σκορ ήταν στο 1-1 στο γήπεδο Νίκος Γκούμας της Νέας Φιλαδέλφειας όταν ξαφνικά οι παίκτες της ΑΕΚ για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό πέφτουν κάτω ο ένας μετά τον άλλο ώστε να διακοπεί ο αγώνας.

Η… μια ζωή αδικημένη ΑΕΚ τι κι αν προηγήθηκε με γκολ που ο σκόρερ της Ντέμης Νικολάϊδης ξεκινά από θέση οφ-σάιντ, αισθάνθηκε αδικημένη και είπε να τελειώσει μόνη της το ματς πέφτοντας στον αγωνιστικό χώρο! Φυσικά είχε προηγηθεί γκολ για τον Ολυμπιακό που είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με άπιαστη σουτάρα του Νινιάδη, αλλιώς το ματς κυπέλλου θα το συνέχιζαν κανονικά. Η ΑΕΚ όμως είχε κάνει τις αλλαγές της και με τους δήθεν τραυματισμούς της θα έμενε με 6 παίκτες οπότε αγώνας δεν θα γινόταν.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν επειδή η… ΑΕΚαρα έμεινε με 6 παίκτες στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν ήρθε στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό την φιλοδώρησε με ούτε ένα, ούτε δύο ούτε τρία ούτε τέσσερα ούτε πέντε αλλά… 6 τεμάχια…

Θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο τις κωμικοτραγικές καταστάσεις του αγώνα που δεν έληξε ποτέ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!