Uncategorized

“Είμαστε ομάδα και οι ομάδες κερδίζουν”

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης θα δώσει κανονικά το παρόν αύριο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και παραχώρησε συνέντευξη αμέσως μετά την σημερινή προπόνηση.

Αρχικά αναφέρθηκε τόνισε για τον τραυματισμό του: “Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, πάω καλύτερα. Έκανα την πρώτη μου καλή προπόνηση τη Δευτέρα και με το καιρό θα φύγει, θα το ξεπεράσω”.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Θα είναι άλλο ένα από τα πολλά που θα παίξουμε φέτος απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ένα παιχνίδι που δεν θα κρίνει πολλά, και εμείς θέλουμε να κερδίσουμε, όπως και αυτοί. Καλό θα είναι να πάρουμε τη νίκη και να πλαισιωθούμε στην οκτάδα το γρηγορότερο δυνατό και να πάμε στη συνέχεια για το πλεονέκτημα”.

Για τους τραυματισμούς του Ολυμπιακού : “Η ομάδα επηρεάζεται σε βάθος χρόνου από τους τραυματισμούς, Τώρα λείπει και ο Βασίλης έξι μέρες, ο Δημήτρης πονάει πολύ στο χέρι, είμαστε ομάδα και αυτό είναι σημαντικό. Είμαστε ομάδα και οι ομάδες κερδίζουν”.

Για τον Παναθηναϊκό και τις μεταγραφικές του κινήσεις : “Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ βελτιωμένος και ατομικά και ομαδικά. Έχουν κάνει τις καλύτερες δυνατές κινήσεις ότι καλύτερο υπήρχε το έχουν αποκτήσει. Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα, είτε η ομάδα είναι στην τέλεια είτε στην χειρότερη κατάσταση. Δεν ξέρεις πως θα τελειώσει το παιχνίδι”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακό για να κερδίσει: “Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, να βάλουμε καλάθια στον αιφνιδιασμό να μην έχουμε επιπόλαια λάθη, ώστε να μην επιτρέψουμε στον Παναθηναϊκό να βρίσκει ρυθμό. Αυτό είναι κάτι που του αρέσει του Παναθηναϊκού. Δεν μπορείς να στοχεύεις μόνο σε ένα τομέα σε ένα ντέρμπι”.

Για τους τρείς αγώνες με ΠΑΟ: “Είναι ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την άλλη βδομάδα έχουμε το κύπελλο. Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο πρέπει να μπούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να το κερδίσει αυτός που το αξίζει”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!