Uncategorized

Στραβοπάτημα για τρίτη σερί χρονιά

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός φαίνεται πως βρίσκει τον κακό του δέμονα στην Κρήτη και στα Χανιά με αντίπαλο τον Πλατανιά και μετά τις δύο ισοπαλίες το 2015 και 2016 με 1-1, φέρνει και φέτος ισοπαλία αυτή τη φορά με 2-2.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακό καθώς μέσα στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο είχε πάρει προβάδισμα με 2 τέρματα με σκόρερ τον Μπράουν Ιντέγε και τις δύο φορές! Μόλις στο 4΄ ο Μάριν πέταξε μπροστινή προωθημένη μπαλιά και η άμυνα του Πλατανιά στην προσπάθειά της να διώξει ο Ιντέγε που ήταν εκεί, η μπάλα χτύπησε στο στήθος του κατέλξη στα δίχτυα του Σωτηρίου! Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν εκεί και 9 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 13΄ο Μάριν και πάλι έδωσε στον Ντε Λαμπέγια που κινήθηκε από τα αριστερά και αυτός με τη σειρά του τη σέρβιρε στον Ιντέγε που την έσπρωξε στα δίχτυα του Πλατανιά! Ο Ολυμπιακός που έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα ως το 36 ΄ δέχτηκε ένα πολύ φθηνό γκολ όταν ο Γιακουμάκης έβαλε πολύ καλά το σώμα του μπροστά από τον Βιάνα, θυμίζοντας μπασκετικό σέντερ, και  έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λεάλι! Σαν να μην έφτανε αυτό 3 λεπτά αργότερα ο Λεάλι σύμφωνα με τον διαιτητή,ανέτρεψε τον Γιακουμάκη και ο ρέφερι Φουκάκης έδειξε την άσπρη βούλα! Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και την έστειλε στα δίχτυα και στο κέντρο της εστίας του Λεάλι γράφοντας το 2-2 με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά, με τον Πλατανιά να κλείνει τους διαδρόμους στους ερυθρόλευκους και να μην μπορεί να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ο Πάολο Μπέντο με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα αντικατέστησε τον Γερμανό Μάρκο Μάριν και τη θέση του πήρε ο νεαρός Ανδρούτσος. Στο 66΄ ο Μανθάτης με μια πολύ όμορφη προσωπική ενέργεια πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Σωτηρίου απέκρουσε  τη μπάλα και αυτή προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι του Πλατανιά με το σκορ έτσι να παραμένει στο 2-2.Ο Πλατανιάς απάντησε με τον Μανούσο να περνάει τον Βιάνα αλλά το σουτ του επιθετικού των Κρητικών να περνάει μόλις άουτ. Οι λύσεις έδειχναν να μην έρχονται και η τύχη γύρισε την πλάτη στον Ολυμπιακό και στο 90΄ όταν η κεφαλιά του Ιντέγε πέρασε μόλις άουτ και το παιχνίδι έληξε με τους Κρητικούς να παίρνουν έναν πολύτιμο βαθμό!


Ολυμπιακός: Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς( 80΄ Μπουχαλάκης), Μανθάτης (69΄ Καρντόσο) , Φορτούνης, Μάριν (60΄ Ανδρούτσος), Ιντέγε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!