Uncategorized

Καθαρά, μάγκικα, Πειραιώτικά και χωρίς τον αρχηγό μας!

Ήταν ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές με το ματς να κρίνεται πραγματικά στα τελευταία δευτερόλεπτα. Σε έναν αγώνα που ο Ολυμπιακός στερήθηκε τον υπηρεσιών του τον αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη κατάφερε να πάρει ένα τεράστιο διπλό μέσα στην Βαρκελώνη με 67-69!

Στην πρώτη περίοδο ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση προσφέροντας πολύ ωραίο θέαμα και η ομάδα της Βαρκελώνης τελείωσε το δεκάλεπτο με 3 πόντους μπροστά από τον Ολυμπιακό (20-17). Στη δεύτερη οι ομάδες έδωσαν λίγο περισσότερη βαρύτητα στις άμυνες τους με το επιμέρους σκορ να πέφτει στο 13-12 και το ημίχρονο να κλείνει 33-29 για την Μπαρτσελόνα! Κόρυφαίος για τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο ο Έρικ Γκριν ο οποίος πέτυχε και ένα εκπληκτικό buzzer beater στο τέλος της πρώτης περιόδου!

Στην τρίτη περίοδο οι πρωταθλητές Ελλάδος ανέβασαν την απόδοσή τους και με μπροστάρη τους Παπανικολάου και Πρίντεζη ο Θρύλος πέτυχε την ανατροπή και με το επιμέρους σκορ αυτής της περιόδου (21-27) πήρε προβάδισμα 54-56. Οι ισορροπίες του ματς διαδέχονταν η μία την άλλη και τελικά στην τέταρτη περίοδο μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή και οι εύστοχες βολές του Βαγγέλη Μάντζαρη που 7.4 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ενώ το σκορ ήταν 67-67 ο Βαγγέλης κέρδισε το φάουλ και απο τη γραμμή των βολών ευστοόχησε και στις δύο χαρίζοντας στον Ολυμπιακό μια τεράστια νίκη καθώς στον εναπομήναντα χρόνο η άμυνα του Ολυμπιακού έκανε τη δουλεία της και δεν δέχτηκε καλάθι και πήρε μια σπουδαία, μια πολύ μεγάλη από κάθε πλευρά νίκη!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!