Uncategorized

Ο κόουτς μίλησε για το ματς, τον κόσμο και τον Πρίντεζη

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε τόσο για το παιχνίδι και αναφέρθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού όσο και για το εάν ο Πρίντεζης θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΟ.

Συγκεκριμένα για το ματς τόνισε:

“Ήταν μια σημαντική νίκη για μας. Προερχόμασταν από ένα κακό παιχνίδι και μία ήττα, αλλά η αντίδρασή μας ήταν πολύ καλή. Βελτιωθήκαμε πολύ στην άμυνα, που ήταν το πρόβλημά μας στο προηγούμενο ματς, κι αυτή η βελτίωση ήταν το κλειδί για να νικήσουμε. Αν και μπήκαμε καλά στο ματς, στο δεύτερο μέρος δώσαμε εύκολους πόντους στη Μπάμπεργκ, που πέτυχε 45 πόντους, αλλά μπορώ να πω ότι τους ωθήσαμε να παίξουν διαφορετικά από ό,τι τους αρέσει να παίζουν. Παίζουν με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας ψάχνοντας ελεύθερα σουτ, αλλά σήμερα (27/1) σπάσαμε αυτή την ταχύτητα και δεν δώσαμε πολλά τρίποντα. Αξίζαμε τη νίκη, γιατί απ’ την αρχή ήμασταν μπροστά και ελέγχαμε το ματς. Η Μπάμπεργκ επέστρεψε στο -2, αλλά στο τέλος παίξαμε για 2-3 λεπτά πολύ καλή άμυνα και πήραμε τη διαφορά για να φτάσουμε στη νίκη. Ήταν σημαντικό πως αντιδράσαμε σωστά στο πρόβλημα με τον Πρίντεζη, που είχε έναν μυϊκό σπασμό και αποφασίσαμε να μην το χρησιμοποιήσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια αυτοσυγκέντρωση.”

Αναφέρθηκε και στον κόσμο:
“Ευχαριστούμε και τους φιλάθλους μας για τη βοήθειά τους. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και δεν υπάρχει εύκολο ματς. Όσο πάμε προς το τέλος η σημασία κάθε αγώνα είναι μεγαλύτερη, γι’ αυτό κι έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας. Θέλω να δω ξανά το γήπεδο γεμάτο”.

Τέλος, ερωτηθείς για την κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη εν όψει Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, απάντησε

“Είναι πολύ νωρίς για να πω, δεν ξέρω.”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!