Uncategorized

Θέλουν πίσω τον προπονητή της 6αρας!!!

Αύριο ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ΟΑΚΑ να παίξει με την ΑΕΚ για τον αγώνα που ζουν και αναπνέουν όλοι οι ΑΕΚτζήδες καθώς μιλάνε για… ντέρμπι!!! Άραγε για ποιο ντέρμπι μας λένε όταν βρίσκονται 21 βαθμούς πίσω μας! Αν γίνει η στραβή θα είναι μεγάλο στραβοπάτημα για τον Ολυμπιακό καθώς θα χάσει βαθμούς από μια ομάδα που παλεύει να μπει στα play-off!
Το κορυφαίο όμως όλων είναι.. άλλο! Με σημερινό πρωτοσέλιδό τους ζητούν την επιστροφή του Τάκη Λεμονή!!!!

 Ξεχνούν όμως τρία πράγματα:
Αρχικά ξεχνούν ότι ο Πάολο Μπέντο τους κέρασε με τρία μπαλάκια στον πρώτο γύρο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης!!!!
Δεύτερον ξεχνούν ότι ο τωρινός προπονητής της ΑΕΚ είναι αυτός που κοιτούσε το 2011 στον πίνακα του Γεώργιος Καραϊσκάκης και έβλεπε να γράφει 6-0, ενώ υπήρχε χρόνος… και για άλλα!!!
Και τρίτο και καλύτερο μάλλον ξεχνούν τι εστί για την ΑΕΚ ο Τάκης Λεμονής! Μήπως πρέπει να τους θυμίσουμε τα 4 που έφαγαν στον αγώνα που έκρινε το πρωτάθλημα το 2002 που προηγήθηκαν με πέτσινο πέναλτι αλλά…. ο Τάκης Λεμονής και οι παικταράδες του γύρισαν τούμπα το ματς και ο Θρύλος πήρε τότε το 6ο σερί πρωτάθλημα; Ή μήπως ξεχνούν το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ που ο  Τάκαρος ήταν στον πάγκο και η ομάδα του σας φιλοδώρισε με 6 γκολάκια και τότε! Το να ζητάτε λοιπόν πίσω τον Τάκη δείχνει πολλά!!!!!!

Για όποιον τα ξεχνάει ας δει ποιον ζητάτε πίσω:

Και εδώ δείτε την 6αρα που έριξε ο Τάκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!