Uncategorized

“Αφιερωμένη η νίκη στα θύματα της Θύρας 7”

Συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα παραχώρησε ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7.

Συγκεκριμένα για το παιχνίδι είπε:

«Πιστεύω διατηρήσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Δεν επηρεαστήκαμε ούτε από τις διαμαρτυρίες ούτε από τον κόσμο. Στηριχτήκαμε στο πλάνο μας και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τη διαιτησία:

«Δεν μου αρέσει να σχολιάζω τη διαιτησία. Θεωρώ υπερβολικό όλο αυτό που έγινε. Παραμείναμε ήρεμοι παρά τις συνεχείς διακοπές. Πιστεύω δεν επηρέασε η διαιτησία το αποτέλεσμα και δεν νομίζω ήταν κάτι νορμάλ».

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα με τις πολλές απουσίες:

«Εντάξει το θετικό είναι ότι παρά τις απουσίες μπορούμε και αποδίδουμε καλά. Δεν επηρεαστήκαμε παίξαμε και πιο απελευθερωμένα με τις απουσίες σημαντικών παικτών μας, καθώς δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα. Διατηρήσαμε τη ψυχραιμία μας και αυτό είναι το σημαντικό».

Για το αν κρίνει τίποτα η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Είμαστε συγκεντρωμένοι δεν σημαίνει και τίποτα για την υπόθεση του τίτλου η σημερινή μας νίκη. Απλά ένας στόχος να βγούμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είναι κοντά»

Για το που αφιερώνει τη νίκη:

«Τέλος, θέλω να αφιερώσουμε τη σημερινή μας νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!