Uncategorized

Έμεινε στο μηδέν

Ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος αρχικά τίμησαν σήμερα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τα θύματα της Θύρας 7 αφήνοντας λουλούδια στο μνημείο που είχε τοποθετηθεί μπροστά στη Θύρα 7.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλλες και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό.

Ο Ολυμπιακός είχε καλή κυκλοφορία στο παιχνίδι και δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία με τον Ανσαριφάρντ όταν το σουτ του Ιρανού μπλόκαρε ο πορτιέρο του Ατρόμητου. Οι Πειραιώτες σημείωσαν όμως μια μεγάλη ευκαιρία στο 23′ όταν ο Μανθάτης έκανε υπέροχη ενέργεια στο χώρο του κέντρου μοίρασε αριστερά στον Ανδρούτσο ο οποίος σούταρε, ο Μπορμπούνοφ έσωσε και στην επαναφορά ο Καρντόσο δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς η μπάλα βρήκε στην κάθετη δοκό. Ο Ατρόμητος απάντησε άμεσα με τον Πλατέλα το σουτ του οποίου πέρασε μόλις άουτ για να σημειωθεί άλλη μια μεγάλη φάση για τον Θρύλο στο 35′ όταν Καρντόσο και Ανσαριφάρντ έκρυψαν την μπάλα παίζοντας δύο φορές το ένα-δύο αλλά το σουτ του τελευταίου έσωσε ο πορτιέρο της ομάδας του Περιστερίου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες συνέχισαν με τον ίδιο καλό ρυθμό δημιουργώντας ευκαιρίες εκατέροθεν των δύο εστιών. Οι επιθέσεις τους όμως συνήθως κατέληγαν ψηλά πάνω απ τα δοκάρια με χαρακτηριστικές στιγμές αυτές των προσπαθειών του Τόνσο από πλευράς Ατρόμητου και των Ανδρούτσο, Μανθάτη και Φορτούνη απ την πλευρά του Ολυμπιακού! Ο Ατρομητος στο 83′ έχασε την κλασικότερη ευκαιρία με τον Λε Ταλέκ σχεδόν προ κενής εστίας και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε δίχως κάτι άλλο αξιόλογο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!