Uncategorized

“Δεν μπορούσαν να με πληρώσουν στον ΠΑΟ”

Συνέντευξη στο site gazzetta.gr παραχώτησε ο Μίκαελ Εσσιέν που μεταξύ άλλων ανέφερε τις… ομορφιές που έζησε στον ΠΑΟ.
Συγκεκριμένα τόνισε οτι ο ΠΑΟ δρν μπορούσε να τον πληρώσει:
“Η σχέση μου με τον κύριο Στραματσόνι ήταν εξαιρετικά καλή. Είναι ένας έντιμος άνθρωπος και μιλούσαμε συνεχώς όταν ήμασταν και οι δύο στον σύλλογο. Συνεχίζουμε να έχουμε επαφή. Δεν με χρησιμοποιούσε γιατί πιστεύω πως ο σύλλογος δεν μπορούσε να με πληρώσει και ήθελαν να φύγω”, δήλωσε ο Γκανέζος μέσος.

Ενώ αναφερόμενος σε όσα ισχυρίζεται η πλευρά του Παναθηναϊκού στη δικαστική διαμάχη, είπε: “Δεν βρίσκω τον λόγο όπου θα πρέπει να αμφισβητηθεί ο επαγγελματισμός και ο χαρακτήρας μου. Είναι η πρώτη φορά στα 15 χρόνια και βάλε της καριέρας μου όπου διατυπώνεται εναντίον μου και το θεωρώ απαράδεκτο από την στιγμή που δεν είναι αλήθεια.

Όταν ο Παναθηναϊκός με ενημέρωσε για την απόφαση (της ομάδας) να καταγγελθεί η σύμβαση μου, δέχθηκα την πρόταση τους για την επίλυση όλων των εκκρεμών ποσών που οφείλονται σε μένα για την σεζόν 2015/16 σε διάφορες δόσεις μέχρι το 2018. Έτσι καταλήξαμε σε συμφωνία διακανονισμού με το χρονοδιάγραμμα πληρωμής να είναι υπέρ του Παναθηναϊκού. Η συγκεκριμένη συμφωνία έγινε δεκτή δύο φορές (την πρώτη φορά στις 8/7/2016 και η δεύτερη στις 6/9/2016) και για κάποιο λόγο δεν τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών που οι ίδιοι είχαν προτείνει σε μένα δύο φορές”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!