Uncategorized

Ήττα από το πρώτο λεπτό

Ο Πανιώνιος χάρις ένα γρήγορο γκολ κατάφερε να φύγει νικητής από το Γεώργιος Καραϊσκάκης στο παιχνίδι μεταξύ των δύο πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα.
Με το ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου λοιπόν, και πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρις το γκολ του Μασούρα. Το γκολ αυτό πάγωσε την εξέδρα αλλά και τους ερυθρολευκους που αντέδρασαν με ένα μακρινό σουτ του Καρντόσο αλλά ο Μπαντής ήταν σε ετοιμότητα. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 25′ ο Ντα Κόστα ύστερα από κόρνερ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας της Νέας Σμυρνης. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο Ελιουνούσι σούταρε αλλά το γκολ δεν ήρθε καθώς πάνω στη γραμμη έδιωξαν οι παίκτες του Πανιωνίου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά και έδειξε διάθεση να ισοφαρίσει. Η πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων βρέθηκε εμπόδιο στην επίτευξη τέρματος. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Ανσαριφάρντ πέρασε στη θέση του Ελιουνούσι γεμίζοντας την αντίπαλη περιοχή ακόμα περισσότερο! Ο Ντα Κόστα στο 63 έχασε τεράστια ευκαιρία με προσπάθεια για κεφαλιά. Στο 70′ ο Ντε Λα Μπέγια έκανε κεφαλιά με την μπάλα να μην του κάνει το χατήρι και να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Από εκεί και πέρα ο Πανιώνιος κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ και να μειώσει τη διαφορά απ την κορυφή στους 7 βαθμούς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!