Uncategorized

Το προφιλ της φετινής Μπεσίκτας

Ο Ολυμπιακός προ ολίγου έμαθε τον αντίπαλό του για τη φάση των 16 του Europa League. Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι αφού πέρασαν το εμπόδιο της Οσμανλιπσόρ καλούνται τώρα να ξεπεράσουν άλλη μια τουρκική ομάδα, την Μπεσίκτας.

Η Μπεσίκτας βρέθηκε στο Europa League μετά την τρίτη θέση που κατέλαβε στο Champions League καθώς μάζεψε συνολικά 7 βαθμούς. Στα εντός έδρας παιχνίδια της πήρε μόλις τρεις βαθμούς καθώς πήρε τρεις ισοπαλίες με αντιπάλους την Μπενφίκα, την Νάπολι και την Δυναμό Κιέβου. Στα δε εκτός πήρε μία νίκη με αντίπαλο την Νάπολι μέσα στην Ιταλία (2-3) μία ισοπαλία (1-1) με την Μπενφίκα και μία μεγάλη ήττα (με παίκτη λιγότερο ) με την Δυναμό Κιέβου με 6-0.
Στο Europa League αντιμετώπισε την Μπερ Σεβά και την κέρδισε δύο φορές. Μία εκτός με 1-3 και μία εντός με 2-1.

Η Μπεσίκτας πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στη γείτονα χώρα ενώ και φέτος προπορεύεται του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς έχοντας δεύτερη την Μπασάκσεχίρ Κων/πολης με 43 βαθμούς και τρίτη την Γαλατάσαραι με 40!

Έχει 14 πρωταθλήματα και 19 κύπελλα και είναι η τρίτη τουρκική δύναμη σε τίτλους ενώ ο Ολυμπιακός την αντιμετώπισε φέτος σε φιλικό το καλοκαίρι που ηττήθηκε με 1-0

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!