Uncategorized

“Θα πονάτε και ο κόσμος θα γελάει μαζί σας”

H λάσπη συνεχίζεται εις βάρος του Ολυμπιακού και λετσι ονΚώστας Καραπαπάς για μια ακόμη φορά φροντίζει ναντους βάζει στη θέση τους και να λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Συγκεκριμένα προ ολίγου ανέφερε στον λογαριασμό του στο Facebook:

“Η ιστοσελίδα λάσπης sdna συνεχίζει την προσπάθεια να σπείρει γκρίνια με ψεύδη και φανταστικά νούμερα. Καταλαβαίνουμε ότι ενοχλεί τον χρηματοδότη τους το ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έδωσε τον Μιλιβόγεβιτς με ποσό που είναι πολύ μεγαλύτερο απο το ποσό που δόθηκε ΣΥΝΟΛΙΚΑ για Λούκας, Βιερίνια, Μακ, Ροντρίγκες! Αλλά πρέπει να αντιληφθούν κάποια στιγμή τα μεγέθη.
Πάντως ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δε θα μασήσει το παραμύθι τους. Καλύτερα λοιπόν να κάνουν το λογιστή στην Γκοντσάρεβα που τους πληρώνει κάθε μήνα, στον Αλαφούζο που πληρώνει τους υπαλλήλους με εράνους των παικτών (αλλά τους “αντικειμενικούς”… λογιστές του sdna τους πληρώνει στην ώρα τους απο τον ΣΚΑΙ)  και στους Απάτσι με το ταμείο της Γ´ Εθνικής.
Αλλά έτσι θα πάει. Εσείς θα πονάτε και ο κόσμος θα γελάει μαζί σας βρωμερά γιουσουφάκια της “δημοσιογραφίας”…”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!