Uncategorized

Ήττα με κακή εμφάνιση και κακή διαιτησία

Δίχως να εντυπωσιάσει και με μια πολύ κακή διαιτησία ο Ολυμπιακός ηττήθηκε απ την ΑΕΚ με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο το πάθος έδωσε ρεσιτάλ και στα 45 λεπτά καθώς η δύναμη και τα χτυπήματα έπαιξαν ρόλο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Μάνταλος φόρτωσε νωρίς νωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού! Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ελιουνούσι είδαν την κίτρινη κάρτα ενώ για την ΑΕΚ την αντίκρυσαν οι Αγιάρεβιτς και Ντίντακ. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο διαιτητής άφησε πολλά χτυπήματα να γίνουν πάνω στον κώστα Φορτούνη που μέχρι το πρώτο μισάωρο ήταν ο καθοριστικός παράγοντας στο χώρο του κέντρου. Μάλιστα στο 30′ ο επόπτης Ακρίβος άφησε τη φάση να εξελιχθεί όταν στο τετ-τετ του Αραοούχο ο ποδοσφαιριστής ,όπως και άλλοι δύο, ήταν σε θέση οφ σάιντ! Στο 34′ λοιπόν η ΑΕΚ κατάφερε με πολύ μεγάλη δόση τύχης να προηγηθεί. Ο Αγιάρεβιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Ντα Κόστα που ήταν στο τοίχος βρήκε τη μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα του Λεάλι. Αυτό έμελε να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα σκληρά μαρκαρίσματα συνεχίστηκαν. Η ΑΕΚ το εκμεταλεύτηκε και κέδιζε τον απαιτούμενο χρόνο σε κάθε σκληρό μαρκάρισμα. Ο Ολυμπιακός απείλησε με το μακρινό σουτ του Μάρτινς αλλά ο Μπάρκας ήταν σε ετοιμότητα. Ο Πάολο Μπέντο ανακάτευσε την τράπουλα περνόντας τον Ανρούτσο στη θέση του Ρομαό. Στο 65′ ο Αραούχο έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λεάλι να του λέει οχι. Στο 76 ο Μποτία αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Ολυμπιακό με δέκα ποδοσφαιριστές και από τότε ουσιαστικά το ματς τελείωσε με την ΑΕΚ να μειώνει απ την κορυφή στους 18 βαθμούς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!