Uncategorized

“Ήμουν έτοιμος από καιρό, περίμενα την ευκαιρία”

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού Καρίμ Αμσαριφάρντ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα για τη νίκη:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας και στους φιλάθλους μας που είναι πάντα κοντά. Σήμερα είναι μια μεγάλη βραδιά για εμάς. Ήμουν σήμερα στο αρχικό σχήμα. Ευχαριστώ τον προπονητή μου για αυτό. Ήμουν έτοιμος από καιρό, περίμενα την ευκαιρία. Ήταν μια πολύ καλή βραδιά για εμένα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Πρέπει όμως να ξεχάσουμε σήμερα τι έγινε και να αφοσιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια μας».

Ενώ για το τι άλλαξε στο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός μπήκε διαφορετικός στο δεύτερο:

«Είναι φυσιολογικό σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι όταν παίζεις εκτός έδρας είναι πάντα δύσκολο. Εμείς προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος τα καταφέραμε. Μπήκαμε αποφασισμένοι να σκοράρουμε. Μπήκε το πρώτο γκολ, ήρθαν και τα υπόλοιπα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, ήταν δύσκολο όμως είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε».

Τέλος ρωτήθηκε αν έχει κάποια προτίμηση για αύριο:

«Όπως σας είπα και στην αρχή, έχουμε το δικαίωμα να μείνουμε χαρούμενοι για 24 ώρες. Μέτα θα πρέπει να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα. Να συνεχίσουμε να παραμείνουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Έχουμε παιχνίδι Κυπέλλου πολύ σημαντικό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Θα περιμένουμε την κλήρωση για να δούμε ποια είναι η συνέχεια. Πρέπει όμως να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να δουλεύουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!