Uncategorized

Από πότε έπαψε να είναι καθρέφτης η Ευρώπη;

Ο Ολυμπιακός είναι πανηγυρικά στους 16 του Europa League. Και για να προλάβω πάρα πολλούς όχι δεν έγινε μέσα σε μια νύχτα ξαφνικά πάλι ομαδάρα. Όμως, μία… καραμέλα κάποιον τα προηγούμενα χρόνια- τα πολύ προηγούμενα χρόνια,αρχες 2000- ότι η Ευρώπη είναι καθρέφτης της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα έχει λιώσει.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να μειώσουν ακόμα περισσότερο (και μάλιστα το έκαναν ήδη) την χθεσινή νίκη-πρόκριση απέναντι στην Οσμανλισπόρ. “Το σκότωσε το θηρίο” , “Με ωραίο χωριό παίζατε” “Ο Πλατανιάς της Τουρκίας ήταν η Οσμάλισπορ” και άλλα πολλά τέτοια ακούστηκαν χτες. Άραγε κάποιοι αναρωτιούνται ότι είναι με νύχια και με δόντια έναν ή λίγους-ελάχιστους για την ακρίβεια- βαθμούς πάνω από τον Πλατανιά της Ελλάδος; Άραγε κάποιοι που έχουν να κάνουν νίκη στο Europa League από το 2012, έχουν αναλογιστεί ότι δεν έχουν κερδίσει μέσα έξω ομάδες όπως η Εστορίλ και η Καμπάλα; Έχουν αναλογιστεί ότι σε ένα μίνι πρωτάθλημα 6 αγώνων πήραν 1 βαθμό και τα προηγούμενα χρόνια μάζευαν 2; Άλλοι εντός έδρας σε μια καυτή ατμόσφαιρα έφαγαν… 3! Και άλλοι φυσικά αγνοούν ακόμα και είσοδο στους ομίλους εδώ και κάτι χρόνια…

Ας είμαστε ρεαλιστές λοιπόν. Όποτε μας σύμφερε η Ευρώπη ήταν ο καθρέφτης για την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και για το ποιος είναι ο πρέσβης και όποτε ο Ολυμπιακός είναι στους 16 και οι άλλοι… καναπέ, τότε προκρίθηκε με τύχη και με τα… χωριά..

Υ.Γ. Το… “χωριό” που αποκλείσαμε όπως λέτε, χτες, τερμάτισε πρώτο στον όμιλο με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ, την Ζυρίχη και τη Στεάουα Βουκουρεστίου, αήττητο μέσα στην Τουρκία.

Υ.Γ.2 Τελειώνουν οι εκπτώσεις… Τρέξτε για προσφορά καναπέδων!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!